Last update before Vegas?

Yay jag far en chans att blogga innan Las Vegas! Jag kom pa att igarkvalls bloggning skulle ju mest troligt bli sista gangen pa flera dagar (och visst skulle ni sakna mig?? ....... haha) men sa sitter jag har i datalabbet. Har study hall, sa vi brukar ga hit pa onsdagar. Anyhooowww.

Sa tennis ar installt idag for att det skulle regna. Sa jag aker hem efter skolan och snabbar mig och packa och greja och fa i ordning allt infor imorgon, och sen hoppas jag nagon kan ta mig till Birgits hus vi fem sa planerade vi och hennes guyfriends att aka till Jama Juice. Later sa valdigt lockande! Sa hoppas det blir av. Sen iallafall stannar jag nog mest troligt, om allt works out, hos henne och sover over.
Det var planerna det.

Och just det.. failade totalt history idag.. jag hade laxa.. vi skulle skriva ett quiz, bevisa att ett citat om the 1920s var sant mha fakta, och jag tankte att vi skulle gora det pa lektionen idag.. men nej, saklart missade jag hennes instruktioner och fick kanna mig dum. Jag var inte den anda dock, men Vilen lyckades gora sin under lektionen och Tyler.. ar Tyler, sa han brydde sig inte..
Naja....!

Har jag natt mer att saga tro? ..nej.. fast jag glomde uppdatera om att vi gjorde den dar flash mob:en pa lunchen i fredags. Det var superkul aven fast vi kande oss ratt sa dumma. Men vad gor det. Det haftiga var mest att det kandes verkligen som vi var med i typ high school musical eller nanting dar vi dansade! haha. Varan skolan ar ju liksom hur lik som helst, typ. Jag menar: Wildcats - Bobcats.. rott och vitt (och gratt ocksa) ar skolan farger.. och sen gymmet ser ju typ lika dant ut. Och varan stora coola matsal fylld med dansade elever! Och high school musical sanger. Hahah. Okej, iallafaaall.. det visade sig att killen som fyllde ar var en kille som var min engelskaklass forra trimestern. Det var lite kul! Eftersom jag inte fattade det fran borjan.. sa jag bara "what Jacob....?". Haha.

Hur som helst. Ska ta med mig bada mina fina kameror till Las Vegas och forsoka att ta en massa bilder!! ..och inte bara be andra ta kort pa grejer at mig.. nej..

Puss!

visstja!

Jag har ju glömt bort att blogga lite grann! Och ah nu har jag inte riktigt tid för klockan är massa och jag måste ta en dusch!
... jag kommer tillbaka snart..
Okej, duschad och klar! Klockan är snart tolv. Vet inte om jag hade läxa i historia till imorgon.. aaah om jag har det är jag köööööööörd!!!!
...anyways. Idag åkte jag över till Birgit efter skolan och så traskade vi iväg till "nybörjartennis"en. Vi sög lite grann men det gör inget. It was funny! Haha. Några få high school kids var där. Sen var det typ mellanstadieungar.. haha. Men neveer miind liksom! Sen tog vi middag på subway. Birgit, Vilma, deras familj, och jag. Haha.
Imorgon är det "träning" igen. Sen kanske vi gör en sleepover hos Birgit eftersom vi åker till Las Vegas (!!) på torsdagmorgon (klockan 4!!). Så om det inte slutar med att jag sover hemma och blir upphämtad av dom tidigt som ***** på morgonen så kommer jag har fullt upp imorgon! Med packning och allt också.
När skrev jag senast förresten? Kan iallafall uppdatera om att jag, Jessie, Becca och Stephanie gick och såg the Hunger Games i lördags! Den var ju sååå bra! Precis som boken!!
Nu måste jag sova. Är så excited för Vegas!

thursday.

What a sunny beautiful wonderful warm day!! Ville bara saga det.
Och skolan var bra idag. Pa lunchen blev vi plotsligt helt random "tvingade" till att lara oss en en flashmob.
Nu vill jag ut i det soliga varma vadret. Vi (min v-pappa) pumpade upp basketbollarna igar. Hoppas bara pa att vi kan fixa korgen snart ocksa! I can't wait!!
:)

oh and another thing!

Det här fick jag med posten i måndags..

Så nu vet jag äntligen när jag åker hem! Den 26 juni. Not sure if im happy about knowing, or not..
haha, lite skönt är det ju att veta iallafall. Speciellt när det är näst intill så sent som jag possibly kan stanna. 28 juni är allra sista dagen.


guess what im having right now?!

JOORDGUBBAR! Med half and half, grädde och mjölk blandat. Och socker såklart.
Yum!

today - monday.

Så, idag: Skolan - Nehh.
Eftermiddagen: Nice. Har bara slappat och kollat på tv serier (switched at birth!) i våran himmelska nya soffa! Haha. Sen hade vi family home evening och Becca hade en lektion. It was actually kinda nice! ..att sitta med familjen (i soffaann!) och prata och så.
Förövrigt försvann vårvädret på ett ögonblick då det började snöa som tusan i förrgår natt. Det var nog bara för att jag plötsligt använde min röda julpyamas igen.. suck..
haha.
Smart kille.

wedding crasher's in the house tonight.

Okej så idag är det måndag. Birgits födelsedagsparty var ungefär det bästa jag varit på. We crashed a wedding!
hahah, so here's the story,
efter att vi spelat ett superkul  (och stressigt) spel och hang hej jag heter lina (haha oh my gosh, jag lämnade bloggandet och datorn mitt i allt och nu ser jag det där "hej jag heter Lina", och det var inte jag! Jag som bor i ett hus fullt av amerikaner? ;) haha, det var garanterat Becca. Anyways!). Så efter att ha hängt runt lite och spelat så blir Vilmas och Birgits värdbror tillfrågad att åka till ett bröllop, ta med sina kompisar, och få folk att börja dansa. Ett bröllop som (som jag förstod det) deras mamma kände till. Så vi åker dit, vilket bara det var kul - intryckta i två bilar.
I väntan på att ett Jake-åkte-in-the-trunk-och-hade-nyckeln-till-den-sista-bilen-så-dom-måste-åka-tillbaka-och-lämna-den-så-dom-andra-kan-komma-problem blev löst så gick vi in i "kyrkan" (lite mormonsk kyrka, inte kyrka i svensk bemärkelse utan mer vardagligt ställe) och kollde läget.
När alla tillslut hade kommit dit och dansen drog igång hoppade vi glatt in i linedancen och dansade på så gott vi kunde. Vi körde på genom någon till dans (som inte var linedance) tills jag plötsligt kände hur nån ryckte till i min tröja. Innan jag visste ordet av det var vi alla påväg utrusandes från rummet i skam och lycka för dom hade fått veta att vi crashat fel bröllop!
Vi stannade upp utanför dörrarna och konstaterade glatt att någon mer awesome hade vi aldrig gjort tidigare.
Hahah, helt underbart amazing.

Sen tog vi en sväng förbi the muli stake dance, försökte så gott vi kunde få liv i stämningen där alla mest stod stilla i sina lilla grupper och pratade.. men efter ett tag åkte vi tillbaka till Birgit och Vilma (eller ja deras grandparents house) och dansade på för oss själva efter att vi slagit sönder en pinata! Vilket jag aldrig gjort tidigare, så det var superkul!
en del av oss wedding crashers..! haha (hon som ser så arg ut, med rött hår, var förövrigt Birgits värdsyster.. ah. fast sen bytte hon familj).

taking a walk, like a scandinavian.

Så Solvor kom över efter skolan, och efter lite tv-tittande och häng drog vi oss tillslut i det härliga vädret!
..vilket var rätt så blött.
men det gjorde då ingenting!
Äntligen är det helg! Imorgon är jag bjuden på födelsedags"party" hos Birgit. Som förövrigt numera bog hos Vilma, eftersom det inte funkade med hennes värdfamilj.
Inte nästa vecka, men veckan efter det, åker vi med ef (utbytisar från Idaho) till Las Vegas! Excited!!

'cause todaayy had to be a good day, 'cause today had to be a good good day.

(Haha, get it?? ..happyface! ..rubriken alltså?)

(Jag saknar fortfarande förra trimestern, menee) idag var bra!
Söta människor och hej i korridorena gör liksom allt. Inget fel på lektionerna heller.
Efter skolan åkte jag hem med Solvor i den gula skolbussen. Vi hängde runt lite, åt lite, hängde runt lite till, åt lite middag (keyword: lite. För..) sen gick vi ut och spelade basket (!), jag och Solvor och hennes v-syskon. I just looove basketball.. ! why haven't I realized this sooner!? Anyways. Efter länge då alla andra tröttnade och gick in (och mina lilltår dött lite grann igen pga springandet i mina converse) så tog vi en liten upptäcksfärd över fälten som ligget bakom deras backyard (bra för tårna där då). Sen började det bli riktigt skumt (som i mörkt, inte som i läskigt) så vi gick tillbaka ..

(där jag hade en av mina blonda stunder i mörkret då vi närmade oss ett hus:
..that's a nice house, it looks cosy! ..except for that Jesus painting..! (stor fet sak som syntes ut genom det stora fönstret)
Solvor: .... that's our house).

Och så, sist men inte minst, gjorde vi brownies! Smaskigt värre. Lite välförtjänt sådär också (säger vi) efter all basket och allt gående.
Sen kom min v-pappa och hämtade mig med en pågående basketmatch påskruvad på radion, mellan BYU provo och Iona (kom bara ihåg det namnet tack vare alla folks facebook-status-uppdateringar). BYU hade legat under med 25 poäng (!) men tog igen det under hela matchen och vann med 5! Snacka om bra jobbat. Dom var typ uppe i över 70 poäng, båda.

out of school.

Idag har vi varit lediga, så vi åkte till campus och så jag kunde model for Jessie där det fanns en massa window light. Innan det åkte vi förbi Kiwi Loco och åt glass, eller frozen yoghurt eller vad det nu är. Supersmarrigt! Och det känns så otroligt vårigt ute nu. Det är så härligt! Fast jag och Jessie känner båda att det, av någon konstig anledning, känns helt konstigt. Sen poängterade hon också att jag har ju nästan inte varit här då det har varit varmt, det har ju varit vinter mest hela tiden. Det var ju klart himla varmt ganska länge efter jag kom hit, men det har ju iallafall mest varit vinter.
..sen tror jag att det, bland annat.. kanske känns lite knäppt för mig eftersom vädret, vare sig det är medvetet eller undermedvetet, påminner mig om hur det var i början av mitt år här. I början, då allt känndes allmänt konstigt och lite fel, vilket sen gick över till en känsla av att allt bara var annorlunda och nytt. Det är svårt att beskriva, och kanske svårt att tänka sig in i om man inte har upplevt det, men om man har det, så tro mig, it makes sense.

Några av bilderna som Jessie tog och edited.


cuz it's satur-saturday.

Ändrade om mitt schema i skolan lite granna eventually:
1. Shakespeare english
2. US history B
3. PE
4. Body sculpting
5. Study Hall

(för första gången i mitt liv vill jag verkligen ha mer läxor..! Med två pe-klasser och två andra klasser utan läxor, so far, - vad tror ni jag gör during Study hall?? ..sover kanske? ..gör min "läxa" ooootroligt långsamt, vilket resulterar i att jag fortfarande har 40 minuter kvar att fylla ett papper med små cirklar innan klockan ringer så jag kan gå hem.. Haha nu tänker ni väl antagligen "VAD klagar hon för?? Inga läxor, och ett så slappt och nice schema!" Men ah).

Efter skolan igår gjorde jag, Lisa, och Cu (också utbytesstudent, haha där fick vi till gruppen..) våran läxa i shakespeare english på Broulims. Vi skulle intervjua tre random people om vad dom visste om shakespeare. Rätt så rolig uppgift.

Sen hade skandinavien tjejerna sleepover at Vilmas house, men jag kunde inte vara med eftersom jag redan hade planer. Min värdmamma hade frågat mig och Jessie om vi ville gå och se the woman in black med henne på bio. Hon sa i och för sig att vi kunde ändra planerna och ta det ikväll men jag kände att jag får väl prioritera rätt då hon var så söt som ville göra det med oss. Bonding med familjen liksom! Eller ja, halva.

Och dessutom var jag bjuden på en girlsnight hos Shila ikväll. Så efter vi, familjen, tagit en tur till McDonalds för att komma ut ur huset efter att mest ha ugglat runt.. så åkte jag till henne. Jessie följde med också var tvungen att fara rätt snabbt igen eftersom hon hade fotbollsmatch (inomhus). Men det var superkul, med film och glass och prat.

Imorgon är kyrka ungefär det enda på mitt schema. Och på måndag ville Jessie ta mer bilder på mig för hennes fotoklass. Sen planerade vi in ett spontant (haha vi planerade spontant...) ett G's dairy besök idag, som inte blev av då vi åkte till McDonalds, så vi gjorde en rain check till på måndag. Får väl se hur bra planerna håller sig.


made my day.

Aw I have the sweetest (host) sister!
Hon är superbra på att fotografera! Hon skulle testa ljuset och grejer genom att bara använda ljuset från ett fönster, så där jag satt i soffan under fönstret blev jag det uppenbara målet. Så ville hon att jag skulle model for her again på lördag då hon ska göra uppgiften på riktigt.
Och så lägger hon såklart upp det på facebook.. så gulligt.
Lite dålig kvalité på bilden här då men jag ville ju bara visa (hur gulligt det var då alltså, inte bilden). tihi.

true story.

Minna om the first day of the last trimester.:
To be honest: Jag har aldrig orkat läsa ett helt inlägg ;)
Det var ingen överraskning. Jag förstår om ingen ids läsa alltihop!
(.. Aldrig? :O )
Jag skriver ju för mig själv och dom som faktiskt vill läsa. Som familj och så.
Sen är alla andra söta bara ett plus!

the first day of the last trimester.

Så mitt schema ser ut sär just nu:
1. Shakespeare english
2. Child development
3. PE
4. US history B
5. Marriage and parenting (den ska jag dock byta ut)

Mina klasser turned out to be pretty great!
Hela dagen har varit superbra.

Shakepeare English med Mr. Selgrove, typ bästa valet. Han är awesome, vi skrattade typ halva lektionen sammanlagt.

Child development var helt okej (tills vi skulle göra några fingerdockor och jag hamnade i en..hrm.. jättebra grupp.. nej det var inget fel på dom, men nog hade det kunnat vara bättre). Dock så finns det i stort sett inga andra klasser jag skulle kunna ta då. Så om jag inte ändrar om mitt schema helt och tar typ historia då istället och tar body sculpting (som alla andra i vårat lilla utbytesgäng) så får jag väl bara ta det som det är. Jag blev iallafall av med marriage and parenting klassen som var i precis samma rum med precis samma lärare. haha.
Efter skolan slutat skulle jag snabbt spring upp till Mr. Bensons rum och fråga om han hade några lediga platser i sin fifth hour study hall klass, men då jag är påväg dit ser jag han plötsligt passera oss, gående i motsatt riktning, så jag stannar blixtsnabbt till och börjar så diskret som möjligt förfölja honom. Jag ser honom gå in i the counseling office, så jag försöker på ett så normalt sätt som möjligt följa efter, men då försvinner han plötsligt med nån annan elev (och let me tell you, det är a lot of rum där inne. Till och med en liten korridor). Så efter att ha traskat runt och frågat varenda lärare/counselor/annan personal jag sett om dom sett Mr. Benson, och tittat in i alla rum som fanns, och stött på Maja som sa att min ride var där, så var jag nära på att ge upp. Men jag tog en extra sväng, och insåg då att det enda rummet jag inte tittat in i var det där some guy som såg viktig ut satt och pratade med nån som inte gick att se vem det var. Så jag tar några steg närmare och försöker se vem han pratar med, varpå han säger supertrevligt "come in!" så jag går in och ser att där sitter han ju!
"there you are! I need to talk to you!" haha.
Så jag frågar om han har nån plats ledig fifth hour, och efter att han poängterat att han har massa platser över first hour och jag säger att jag behöver ju det fifth hour så skojar Mr. Benson, som normally är en så sträng och en envis man, och tvekar. Men kommer sen till slutsatsen Okej då. Vilket dom två gubbarna verkar tycka var skojigt. Jag blev superglad, drog på mig mitt bästa leende, sa tack, och gick!
that was my story for today..


haha nej jag har ju mer att säga.

Sen var det ju PE!
Jag hittade min plats. Om man säger så. haha. Och tack och lov blev den platsen den samma som förra terminen!

Snacka om överlycklig jag.
Då jag först gick in i pe salen och såg folket tänkte jag att många såg lovande ut, för det var en hel del från pe:n förra terminen, men sen fanns det en massa mysko fejs där inne också. Och eftersom Grover liksom anpassar vad vi göra på lektionerna efter klassens personliget typ, blev jag lite orolig. Men plötsligt dyker Jessie upp (!) och säger att då hon höll på att ordna sitt schema fanns det inga lediga platser i dom klasserna hon skulle ta, så hon valde pe istället, då hon visste att jag hade det tredje perioden.
Och basketbollar började tas fram, så tillslut drog jag mig bort från och övergav den lilla fotbolls cirkeln som börjat formas, där jag stod, med Jessie (såklart), Berit, en annan fotbollig tjej (som var i min pe klass första trimestern) och Cesar som var i min pe klass förra trimestern, och gick med glädje över till Tyler och två andra killar som stod och sköt basketbollen.

Tillslut var det lite lightning going on i mitten av planen där vi brukade vara förra trimesten så vi hoppade in direkt och sen blev allt ungefär som vanligt! Minus en massa söta killar som var med förut och inte är i min klass nu. Men Tyler kept up the "you've been swedished!" och sen råkade jag få ut nån så jag blev mött av en massa high fives på en och samma gång.
Eller ja okej, -två. hahah. Men det var på samma gång ungefär. "..haand! oj och där va en till..!"
Så började en rätt så söt kille (den ena high five:aren) babbla med mig då vi båda stod där och hade åkt ut så där blev det en konversation extra.
Hans grej var vollyboll och där stod han och undersökte sin arm (av nån anledning jag inte riktigt kom fram till för då sa han att han gillade vollyboll) och sen jobbade han med the spuds så han bygger en hel del muskler där, och sen gillade han att rida, och han hade 8 hästar, och sen höll han tydligen på med bull riding också, och ropes......
När jag plötsligt tappade tråden och frågade vad "ropes" innebar, och jag såg överraskningen i hans blick, kände jag att det var på tiden att poängtera att jag inte var amerikan.
"uhm I'm from Sweden, soo...!".
"OOOH gotcha!"
Hahah..

Och ååh, när vi efter skolan sitter i bilen och jag så glatt konstaterar för Jessie att jag hittade min plats i livet (i pe:n) och jag skäller ut (haha nej inte direkt) henne för att nån i hennes fotbolls cirkel (vilket jag förövrigt redan fått veta, av syndaren själv, att det var Berit) lyckats hit my butt with the ball (!) så säger Jessie att Cesar hade sagt: Lina is so good at basketball! It's sick".
n a was like: AAAHHWWW !
Haha jag är inte ens så bra!! Men av någon anledning tror dom det. För att jag är tjej? Och som det var idag, den enda tjejen som spelade? Aaaantagligen. Men inte klagar jag.
Life is fuuuuun typ.


Sen var det US History B. Det var rätt så nice. Fick sitta bredvid den seriöst längsta människa jag någonsin stött på. Som förövrigt jag lärde känna för första gången på pe:n idag (!) haha. Han spelar JV basket inte trodde väl jag att jag någonsin skulle känna honom, han har liksom varit den där enormt långa killen som inte går att undvika då han går förbi. haha! Men snäll och kul var han då.
Dessutom är Sandra i min historiaklass! Det var liksom ett plus.

Och jo, när jag sen är påväg ut ur klassrummet efter att pratat lite med nån snäll tjej som satt på andra sidan mig, och Mrs. Ashton, så vem dyker inte upp då?
Den där killen jag snackade med på pe:n.
"Liina!" (med deras amerikanska betoning på I:et)
Det som är så konstigt är att jag kan inte ens minnas jag jag sett honom någonsin tidigare. Han var liksom så främmande som man kan bli. Haha, vad roligt med lite överraskningar.
Jag menar, det är ju fullt omöjligt att känna varenda människa på skolan, eftersom den faktiskt är relativt stor. Men det finns väldigt få ansikten som överraskar mig så.
Haha. Never mind!

Sist och rätt så minst hade vi då Marriage and parenting.
Plötsligt höll vi på med potatisar. Don't even ask (tror att hon varit runt småbarn lite för mycket). Så den klassen byter vi ut.
Haha nejmen skämt och sido. Jag gillade den ändå lite grann. Av någon anledning kände jag mig sjukt bekväm där. Hade liksom kunnat stäla mig upp och hålla föredrag om mitt livs historia utan problem. Och läraren (som jag förövrigt kommer ha second hour iallafall) verkade lätt kunnat ge mig uppmärksamheten om jag hade nåt att säga. Vilket hon typ gjorde då jag och Maja hade nåt att säga och hon bad mig svara först.
Oh new experiences. Haha, jag har aldrig varit supertaggad över att babbla inför en massa folk.
..I och för sig kände jag mig rätt så bekväm i alla mina klasser. Och förra trimestern också. Men iallafall.

..study hall nästa!

Okej, jag vågar knappt tänka på hur länge det här inlägget har tagit, men det bara sprutar ord. Jag har förståelse om ni inte ens idats läsa såhär långt. Men som jag sa förut, jag skriver ju för att jag vill minnas alla små saker som gjort mig glad!

Och bara för att faktumet att ett inlägg utan bilder blir 3000 gånger mer ointressant är så välkänt så slänger jag in lite sånt..
a sunny day, I woke up.

Solen har skinit och det har varit en sån där dag där allt bara är bra. Kyrkan var awesome. Halva söndagsskolan ägnade vi åt att prata om mig och sverige ungefär. hahah. Sen pratade vi bara om en massa annat istället. Förutom att han läste ett quote ur nånting och sen brydde vi oss inte om det nåt mer.. haha. Våran lärare är bara the best. När han såg mig och Jessie påväg till rummet där vi brukar vara gjorde han en överraskad min hela han. haha. Jag: "are you surprised to see us?" Han: "No I'm just happy to see you!".
Jag fick dom till att.. eller rättare sagt fick dom mig till att få dom att säga "Älvsbyn", och sen drog dom fram telefonerna och googlade.
Vi var förövrigt bara fyra personer idag, plus våran lärare. Jag och Jessie och två killar i Jessies ålder typ.

Till och med Young Womens var rätt okej idag! Inte alls plågsamt som vanligt. Beror lite på vem som håller i lektionen från gång till gång. Hon hade till och med skrivit ett brev till oss alla, till och med till mig! Och för en gångs skull fick jag massa uppmärksamhet där inne också. För det mesta brukar dom inte bry sig så mycket om mig och jag behöver inte göra nånting, vilket jag absolut inte har npt emot. hah. Men idag var det rätt kul.
..dock så försvann mitt brev då min värdmamma höll i det där ett tag.. haha jag vet inte var det tog vägen.
Hon hade skrivit till mig också trots att hon, som hon sa, inte känner mig så väl, och brevet var jättegulligt.

Imorgon är det en ny trimesterrr!! Jo ni vet ju nog det by now. Men jag måste ju bara poängtera det lite sådär halvgruvande, exciting, och taggande!
Ska försöka gå och lägga mig supertidigt, typ nu. Innan nio. Så jag kan vakna i god tid för en gångs skull (!) och vara superredo imorgon!

puss och godnatt!

åh förresten, ps (!) (mamma), ta med en massa choklad när du kommer hit.
Lovade sunday school läraren och dom det, lite grann.. sådär..


spotlight.

Denna kommentaren var bara så awesome så den förtjänar en plats i rampljuset.

Jojo (jojo9404@hotmail.com) om Friday!:
Jag har tre saker jag vill framföra: 

Jag vill tänka på slutet för sedan kommer du hem och jag saknar dig galet mycket och du måste komma och bo hos mig i Stockholm någon gång i sommar och gaah, jag längtar tills slutet helt enkelt haha.

Aghshjkfhsdkhslkfsdlkhdlkhljdhkjf SLUTA nu. Herrejösses vad vacker du är kvinna!!! 

Och hallå ditt jäääävla mongo. 
Lina i slutet av förra trimester: "Buhuuuhuuuu jag vill inte att den här trimestern ska vara sluuuut. Wäääää stackars mig nästa kommer suga yadayadayada." Haha och nu låter du precis likadant. Sista kommer bli minst lika bra den också, don't you worry.

Det var allt från mig för denna gång. PUSS!

hahahah ... ! Okej, to start with:
#1 DET kommer bli awesome!! Klart jag tänker dra till Stockholm då jag kommer hem i sommar!

#2 

#3 I knooooow.. hahah jag erkände ju att jag var patetisk, and you're right!


detta var min dag idag


Suck, dom där girl scout cookies:arna..

Sen åkte vi till Idaho Falls också, hela familjen. - Kollade in på möbelaffärer, köpte en ny soffa (inte jag då), åt på ett mexikanskt ställe, blev avsläppta at the mall, shoppade lite (ja mamma, lite) och åkte hem. Supermysig dag! Sen kollade jag och Jessie på the king's spech också, som jag inte sett förut (det tog skandallänge, har ju velat se den hur länge som helst). I was in my mood of getting bored easily, otherwise var det nog en sån film som jag brukar tycka om. Och Colin Firth är ju rätt så awesome också.

Friday!

Idag kommer familjen hem från Utah. Det kommer bli konstigt kände jag och Jessie. Det har varit skitkul att vara hemma själva. Haha. Vi har dock inte gjort så mycket speciellt. Efter skolan i onsdags kom Solvor över och sen sov hon över. Jessie blev kidnappad av sina kompisar som gav oss en hjärtattack då dom slängde sig på dörren, och jag och Solvor hängde runt och lyssnade på musik och grejade. Och sen gick vi på en kall promenad. På torsdagsmorgon var Jessie tvungen att åka till skolan och ta ett attendence finals medan vi sov länge och slöade. Sen kollade vi på Edward scissorhands. Den hade jag aldrig sett förut! Gillade den och Johnny Depps söta ärriga fejja.

Sen, vilket kändes som evigeter och dagar senare, efter Solvor åkte hem och jag städat och pysslat och dagit en dusch, åkte vi över till en av Jessies kompisar. Hon som har en pappa som gjorde sitt mission i danmark. Han diggar jag! Det är så sjukt kul att prata om typ svenska och skandinaviska grejer som ingen amerikan skulle förstå, med en Amerikan. Blev lite förhörd vid middagsbordet. Om vad jag tycke och saker och ting, ameikansk och svensk, och allt möjligt. Sen fick jag han till och med att prata danska, vilket var skitkul! Jag fattar ju generellt inte danska, men jag fattade det mesta av det han sa och i mina svenska öron lät det väldigt danskt. Haha.

Jag och Jessie funderade på om vi skulle ta en tur till G's Dairy och köpa glass. Haha ja vi går dit ganska ofta. Men det är det enda stället som finns på gångavstånd typ. Klart man kan gå in till stan härifrån, men det tar nog ett tag. Och sen är det vinter. Och sen bor jag ju uppenbarligen med Amerikaner. tihi.

Idag har det varit så himla soligt och fint också! Jag får så sjukt dåligt samvete för att jag bara sitter och degar inomhus. Det finns ju liksom inte så mycket att göra ute på gatan.. förutom att ta en promenix. Men som sagt. - Bor med amerikaner. Och dra sig ut alldeles ensam tar dubbelt så mycket motivation. Haha.
Andra trimestern är över nu. Jag har bara en tredjedel av mitt år här kvar!! Men jag vägrar att tänka på slutet nu. Hoppas på att nästa tri blir lika rolig! Förvarnar er iallafall med att jag kommer garanterat vara deprimerad dom första två veckorna för att jag kommer sakna den här trimestern. Hahah jag är så sjukt patetisk.
Men vad jag kommer sakna pe:n och alla söta! Och alla mina andra klasser också. Min engelskaklass.. som jag hatade från början.. och matten där jag blabblar öronen av folk och har skitkul med Sandra och Kiana, och foods and nutrition där vi får äta och grejja i slutet av dagen.. aw. 

Don't cry because it's over. Smile because it happened.