It's hard to believe.


Jag ska skicka in papprena på att byta till Wave 6, 26-28 juni, så blir jag nöjd! Men nog känns det ändå som att det går för fort. Alldeles för fort. Jag kom ju nyss hit...?!
Fast, som sagt, jag har massa kul kvar!! Och det säger jag inte bara för att försöka glömma faktumet att det bara är fem månader kvar. Haha. Fem. Jag har ju lika mycket tid kvar som jag har varit här!

Papprena påminde mig förövrigt så sjukt mycket om alla dem som jag fick hålla på i timmar med då jag höll på med min ansökning om att få åka hit..

‎"All the art of living lies in a fine mingling of letting go and holding on".


Home sweet home.

Jag tror jag borde uppdatera lite minsann! Det har inte hänt nånting väldigt speciellt så jag har inte riktigt känt behovet av att skriva nånting. Hade det varit i början av mitt år hade det nog varit annorlunda. Då hade alla småsaker som nu är vardag kännts som väldigt speciella, annorlunda saker.

Igår upptäckte jag ett kuvert från EF liggandes i köket. Jag tog upp det och läste innehållet, och upptäckte att det var information om vilken "wave" jag skulle åka hem med. Jag hade blivit placerad att åka med Wave three - femte till sjunde juni! Det går ju inte alls med tankte på att min mamma åker hem harifrån 13 juni. Och förövrigt tänker jag inte åka hem så tidigt! (hihi)

Jag tror att möjligheten finns att jag kan säga till om att jag vill ändra vilken wave jag vill åka hem med. Jag hoppas bara att det är lika lätt sagt som gjort! Känslan att veta att jag ska åka hem, att riktigt ha det bekräftat är hemsk. Vare sig halva tiden är tre dagar, en vecka, eller en månad, av en utlandssemester, eller ett halvår av mitt high school år, så är känslan alltid den samma. - "nu ska jag snart hem". Men för tusan, jag har ju nästan lika länge kvar som jag har varit här! (okej, hoppas jag iallafall, om jag kan stanna hela juni). Jag ska inte låta den känslan ta över, jag har så mycket mer att uppleva och en massa kul! Jag lever min dröm, och det slutar jag inte göra bara för attjag har mindre och mindre tid kvar att göra det. Jag älskar verkligen att vara här. Jag känner mig hemma. 

Denna helgen har varit otroligt lugn och mycket läxor har jag inte haft heller. Det har varit skönt. Idag hade jag faktiskt hoppats på att få åka till kyrkan klockan 1:30 efter en lång, skön och lugn sovmorgon. Men vi gick aldrig. Mest troligt för att min värdmamma känner sig lite förkyld och så. Det positiva är att jag har kollat på lite the Vampire Diaries avnitt! Spännande spännande..

Förövrigt har jag bestämt mig för att överge dom amerikanska onyttigheterna och börja träna för track! Efter skolan varje tisdag, onsdag och torsdag till klockan 5 tränar dom. Jag har förövrigt missat typ två veckor, men det ska inte spela någon roll eftersom det är rätt så frivilligt. Track börjar nästa termin och är femte perioden. Vi får väl se om det är nåt för mig.

the senior sweatshirt på bilden (inte för att man kan se den så bra.. tihi,
har ingen annan bild på den, so that one will have to do for now).


Surprise.

"Well hello there"
(http://iwastesomuchtime.com/)

Tuesday +

Jag sitter just nu och agerar lite barnvakt åt Cami (min lilla fyraåriga värd syster ifall någon missat det). Min värdmamma hämtade mig från skolan under lunchen eftersom hon åkte till Drigs för att hålla auditions till hennes nästa play (pjäs? ..teater..?) och ingen anna är hemma. Jag hade inte så mycket emot att missa mina två sista lektioner, inte för att jag ville, men lite skönt är det ju iallafall. Jag hann iallafall göra presentationen på engelskan, och jag är stolt över mig själv för att jag faktiskt tycker det är roligt att prata inför alla, men sen blir jag petig och tycker jag hade kunnat säga saker på ett ännu bättre sätt. Okej det är väl bra att vara lite självkritisk och försöka förbättras? Men i ärlighetens namn så bryr jag mig inte så mycket. Haha, the most important thing var att det är kul.
Sen hann jag ju som tur var ha PE också.
"Are you on my team?" - Sötaste smilet - "yeah" - "yes! we're gonna win" - high five. Ah för jag är ju så bra på fotboll. Not. At. All. Haha, ni fattar att pe gör min dag med alla söta (killar) i klassen. Speciellt när typ den sötaste av dom alla säger så till miig.
Haha.
Jomen min blogg är ju personlig va?
...
Jag skulle ju berätta om förra veckan också. I torsdags var det senior day. Alla sophmores och juniors gjorde varsitt test i fyra timmar medan vi lekte och pratade och hade kul. Alla seniors och vi utbytesstudenter. Sen fick vi cinnamon rolls (eller cheese rolls..) också. yummy.
Efter det började klasserna. Vi ett ungefär, och alla lektionerna var 25 minuter långa.
I fredags, efter food & nutrition (där två killar hade sin presentation där dom gjorde drinkar, och gjorde så vi verkligen fick skratta ihjäl oss på grund av deras confusion.. man kunde verkligen föreställa sig som två jobba som bartenders på nån varm ö tillsammans där kunderna ungefär aldrig skulle få sin drink) så åkte jag hem med skolbussen (vilket var länge sen! och inte alls lika charmigt längre...) hem till Solvor för att åka med dom till Jr. Miss (distinguished young woman). Det är ungefär en sån där skönhetstävling för juniors på skolan. Som sådär som det är på film ni vet. Himlarns amerikansk kändes det. Blev dock lite tråkigt efter över fyra timmar (på grund av 34.. eller var det 24? öh.. ja, nåt sånt, - deltagare) då man även visste att varsity killarna (ja, jv också då men det är ju som i varsity spänningen ligger) hade hemmamatch i byggnaden bredvid. Men det var kul att uppleva iallafall!
..okej jag känner att mina meningar börjar bli väldigt komplicerade och långa..
I lördags då iallafall, gjorde jag i stort sett ingenting. Min värdmamma väckte mig och Jessie och sa att dom skulle åka till Idaho Falls om tjugo minuter så om vi ville följa med fick vi. Vakna och överraskas med att åka nånstans på tjugo minuter är inte min melodi, så jag stannade hemma och tog det lugnt medan alla andra åkte till IF. Det var lite skönt att ha huset för sig själv en stund. Sen kom dom hem med en massa matvaror i stora förpackningar från Sam's club (stor mataffär, har jag hört, där man måste ha medlemskap för att få handla). Jag hann även skypa lite med Jojo och ketchup-a lite!

It's Monday, but it's okay.

Idag var det måndag.
Vi har haft family home evening. Vi städade upp i källaren lite eftersom dom ska renovera där nere, eller ja, det är liksom inte ens klart som det är nu, och sen tog vi en liten tur till G's Dairy och åt glass. Smaskens!

Igår jobbade jag stenhårt hela dagen med att läsa klart the Hunger Games, för att sedan börja med min "kreativa" (Mr. Hage's engelska klass......) book recommendation klockan tio på kvällen. Vi skulle redovisa det inför klassen idag, min första period, och jag som jobbat så hårt i sista sekund och bara ville göra det hela, - vad tror ni inte händer? - Klart halva klassen inte hinner presentera sitt, inklusive mig. Åh vad arg jag blev, typ. Så nu måste jag göra det imorgon. (JAG HOPPAS VERKLIGEN jag iallafall inte behöver vänta till på onsdag iallafall!?).

Hade iallafall nåt som cheerade upp mig idag ..... kan ni gissa vad? ..En krona till den som gissar rätt
....
- Pe:n såklart! - En massa roligt folk, och high fives och att få höra "... swedish sweetheart ........" då man råkar scora en three poiter är ju inte så himla dumt.

..Jag måste berätta lite om förra veckan också. Torsdag och fredag. Jag gjorde inte mycket speciellt i helgen. Men mer om det imorgon. Wich me luck at my presentation!

Förresten måste jag berätta att min mamma kommer hit! Den 18 Maj, och stannar så hon kan vara med på min graduation. Jag är excited! Min familj, med mig och mamma, ska nog åka till Yellowstone (igen), och till våran stuga. Kommer bli så kul! Lite konstigt också på samma gång - two world collides, liksom, typ. Haha. Och dessutom vet jag ju inte om jag riktigt vill längta. För när mamma kommer vet jag ju att skolan snart är slut och jag måste åka hem..! Men förhoppningsvis kan jag stanna länge i juni.

Nu ska jag gå och göra allt som man (jag) gör innan man hoppar i sängen. Och sen hoppa i sängen.
Väldigt underhållande och studsigt sådär.
..Puss.


tears running down my cheeks.


You know when you're doing more than just existing.

Den här dagen har varit helt superunderbar.

Nu måste jag skriva en uppsats till imorgon så jag återkommer!

The last couple of days.

Så idag har Solvor varit här och hang out:at. Vi åkte även till Walmart och Walgreens. Vi var som sagt lediga idag, och igår. Såå skööönt. Igår åkte vi, familjen, till Idaho Falls! Det var länge sen sist, känns som att vi varit i Salt Lake oftare! Haha. Roligt med lite shopping! Jag tänkte köpa byxor, eftersom jag är i rätt så stort behov av det. Men. Jag är inget vidare fan av alla dessa utsvängda super amerikanska jeans. Och sen är det hemskt mycket roligare att köpa tröjor av olika slag. Så jag och Jessie ended up buying två lika dana ponchos, fast i olika färger, at Rue 21. Sen skaffade jag ÄNTLIGEN mig en ny börs (plånbok)! Kan visa en bild lite senare, typ imorgon, på mitt uppbyte (öhm...nej? är det ett ord? jesus.. vet inte om ni fattar vilket ord jag vill ha? ...anyways!).

Nu sitter jag och kollar på the vampire diaries och laddar upp inför skola imorgon. Min värdpappa sitter kvar i den andra soffan efter vi hade scripture reading, och roligt nog intresserar sig för att förstå att Bonnie är en häxa, och att dom glittrar inte som twilight Edward, och skrattar åt att Stefan är en bloodoholic.


:)

Roses are red
violets are blue
I know a retard
sadly it's you
haha lol jk, youre awesome

(hahaha, gästbloggning av Solvor!)

Sondagkvall.

Sa for ett tag sen akte Maja harifran efter varan lilla sleepover. Vi har i stort sett bara slappat och kollat pa massa filmer eller serier. Idag, medan alla andra var i kyrkan, passade vi pa att kolla pa en skrackis. Insidious. Vi gillade den, eftersom vi fick hjartattacker ett x antal ganger. Dessutom, just da nat laskigt precis hade hant i filmen fick vi varsin extra hjartattack da nanting plotsligt dunkade i golvet bakom oss (i koket). Vi gav varandra varldens blick och Majas kommentar var ungefar precis vad jag tankte: "Are you KIDDING ME?" Haha! Jag gick och tittade efter men absolut ingenting hade akt i golvet.
Lite senare sag Maja vad det var. En tvattkorg i plast hade ramlat av tvattmaskinen. Det forklarade varfor jag tyckte det hade latit som en plastbunke hade trillat i golvet.
Det var lite roligt.

For att borja dar jag slutade, sa hoppar vi tillbaka i tiden, till i torsdags.
Ja. Inte sa vart mycket speciellt hande i torsdags dock. Vi hade en vikarie pa matten. Samma som jag hade i engelska innan jul, hon som gav oss fika. Hon ar sa awesome. (inte bara for fikat dock). Som en kille i min engelska klass sa da: "You would make a great black lady". Haha, det var en ratt bra beskrivning!
En kille kom in i klassrummet lite sent, varpa hon, Mrs. Mason sa: "You'll have to go down to Mr. Telford's office". Killen lod (tva prickar over o:et) och borjade vanda om och ga tillbaka mot dorren, da hon plotsligt sa "No I'm just kidding" - foljt av "Oh, the power..!".
En stund senare kommer en till kille in, annu mer sen. Han hinner satta sig pa sin plats innan hon avbryter sig sjalv for att fraga vad han heter och sen tillagga "I'm sorry you'll have to go down to Mr. Telfords office".
Helserios.
Han borjar ga mot dorren, och jag kanner hur alla tankte ungefar samma sak: Hon skojjar va?
Nar han nastan ar framme tittar hon upp och ger oss en lurig, lite skurkaktig blick, innan hon sager "I'm just kidding!" och hela klassen (som fram tills dess varit knapptyst och forvantansfull) brister ut i varldens skratt.
Dagen efter det hade vi militarkillen igen. Den som vi hade i engelska innan jul, dagen efter vi hade Mrs. Mason. Lite ironiskt? Haha. Han ar ocksa en rolig typ. Da vi gjort klart testet vi hade rakte det ungefar med att atminstone latsas som att vi hade nat att gora ifall nagon kontrollsnubbe (rektorn kanske?) skulle komma inknallandes.

I fredags hade Lisa (som jag skrev tidigare) sitt artonarsparty. Vi holl till i ett gymnastikstalle med studsmattor, sumobrottardrakter och det dar obligatoriska halet, fyllt med en massa skumgummi, att hoppa ner i. Superkul!
Efter tva timmar dar akte vi till Lisas (stora, lyxiga) hus (med stor soffa dar vi klamde in oss) och kollade pa film.
Efter borjan av en lite mysko film slutade det med att vi kollade pa Hot Rod.

Sen var det lordag och Maja kom hit.
Det ar sa skont att vi ar lediga imorgon och pa tisdag. Veckan kommer bli lagom lang (kort) och den har helgen gick alldeles for fort iallafall. Dessutom maste jag LASA (med tva prickar over det forsta a:et) som tusan (!!).
Hoppas ni har det bra! Med tanke pa att jag har det sa bra sa ar det ju inte mer an rattvist. For lever i min drom det gor jag verkligen.


Friday the 13th.

Jag har inte haft någon speciell otur idag (eller ja teckniskt sett igår, eftersom klockan är 1:45 här nu) (om man nu inte räknar att få en dodgeball först i magen och sen en i ansiktet). Kanske för att jag inte ens reagerade på att det var både den trettonde, och fredag idag, förens efter skolan då Maja insåg det. Haha.
Jag kom för ett tag sen hem från Lisas 18-års party firande och film. Berättar mer om dom senaste dagarna lite senare. Ville bara uppdatera lite på fredag den trettonde!
Och, jag är tröött.
godnatt.

Sometimes I pretend to be normal. But it gets boring. So I go back to being me.

Så idag fick jag höra att svenska låter tjejigt och tyska manligt. (Okay I can see where you're coming from, it sorta makes sense). Och all the guys in Sweden are gay. Aha, men nej det visste ju inte jag. När var du i Sverige senast? Hahah, äh man kan inte ta killen på allvar iallafall.

Oj det konstiga är ju att det var på PE:n och jag bloggade ju efter det? What's up with my memory?

Haha förrsten. Igår efter lunch var den en kille i orange t-shirt i korridoren som helseriöst stod och dansade (snarare försökte), typ robot dans eller vad man nu kallar det, och folk bara stod/satt och kollade. En hispanic guy som är i min Pe klass (stor kille med ett ordföråd bestående till stor del av fraser som "nigga you gay") stod där med telefonen vid örat "you gotta come see this outside the library...there's this kid...everybody's just standing and looking", ungefär. Hahah. high school. Stackars kille. Måste säga att jag hade inte kunnat göra det bättre själv iallafall.

En annan random grej som tveksamt skulle hända i Sverige (generalisering).. förra veckan då vi slutat skolan och vi stod där och väntade på att bli upphämtade - Jessie började prata med en av sina kompisar - medan jag står och tittar efter våran bil. Då kommer en tjej och går/ställer sig framför mig, för att kolla ut tänkte jag efter några sekunders fundersamhet, fram till att hon helt plötsligt vänder sig mot mig.
"I'm sorry, I just have to tell you that you're so gorgeous".
Öh, det var väl väntat? Eller hur? .. Blev ju sådär lagom obekväm.
"..huh?? ..OH, thanks (?!)"
"No, really"
"oh, haha thanks ...um.. you are too (?), I don't know you but.."
Hon kände inte mig heller men tydligen var hon bara tvungen att tell me.

Nog med roligheter. Ska försöka hitta på nåt att göra nu. Vi hyrde filmer igår, så jag hoppas på att kanske se I am number four ikväll! Har velat se den men aldrig gjort hittlills. Let's hope!


O-oh I'm an alian, I'm a legal alian, I'm a ... swede in the U.S.A.

Eftersom jag anda inte har nat annat for mig snor jag den har fran Maja.

YOU KNOW YOU ARE A SWEDE LIVING IN AMERICA WHEN...

 

You just love to "fika", and know that it is an activity that is meant to last for hours and it is not the equivalent of going for a coffee.


You brag about the free healthcare and the free school system to every non-Swede that you have a political conversation with.

 

You feel bad if you’re not outside on a sunny day.

 

You go seriously sentimental when entering an IKEA store, outside the borders of Sweden.

 

Making fun of Norway is a national institution. And vice versa.

 

You feel bad for throwing things in the garbage can that could have been recycled.

 

You constantly have to point out that not EVERYONE in Sweden is blonde, in fact you add that most people are not.

 

You know almost every other country in the world as well as most capital cities, or have at least studied this for a Geography test.

 

You actually miss “Knäckebröd” when you are abroad but never eat it in Sweden since it's too dry. (Jag alskar knackebrod och ater det hemma ocksa! Men good point).

 

Every time you see a Swedish brand/actor/company/phone/car/furniture store you feel compelled to point that out to your friends (with bottomless pride in your voice).

 

People say your name in fifty different ways, but no one can get it right. (they actually usually do get it right, in english though, eftersom jag sager mitt namn pa engelska. Men att hora vad jag sager ar en annan femma. Antagligen for att dom inte ar sa vana att hora det. Sa jag far oftast repeat myself once or twice).

 

You seriously want to hurt non-Swedes who ask "how's life in SWITZERLAND?" (nej det hande mig bara en gang da en kille fragade om vi gjorde halen i vara ostar sjalva eller om dom kom sanna ..och i borjan da min host mom rakade mix them up).

 

People ask you if you have polar bears on the streets and you try to spread the myth further by saying it is true.

 

You take your shoes off when entering a house, and don't get why non-Swedes find that funny.

 

It annoys the hell out of you that there is no good translation for the word "lagom" in any language.

 

Whenever discussing international problems you always, without exception state that "why don't you do it like we do it in Sweden?" (more or less brutally.. more sugestive skulle jag vilja saga. haha).

 

You insist that Swedish chocolate is the best in the world, despite what the Belgians and the Swiss (and the Germans!) might say.

 

You make new friends by talking about the weather.


There's a first time for everything.

Sitter i skolan (!) och bloggar, for forsta gangen. Jag har precis haft PE och nu har jag study hall. Vi ar i the computer lab varje onsdag. Och surprise surprise idag ar det onsdag!
Jag glomde boken jag haller pa och laser hemma (lyckat!) och jag har inte nagra andra laxor just nu. Harligt varre, med inga laxor alltsa, men jag vantar bara pa att det ska komma, och valla over. Och den dar boken stressar langsamma lilla mig. Bara tva veckor pa mig nu. Knappt. Har knappt borjat. Knappt.
...

Hur som helst. Pa engelskan jobbade vi pa varan convention grej. Hon som jag jobbar med ar 15, och det markts. (Sophmore class, yehoo..) Don't get me wrong, she's really sweet sa jag har inget emot henne. Jag tvivlar pa att vi kommer fa sa superbra betyg pa varan del av the convention dock, men vad gor det om hundra ar (vilket typ blivit mitt motto har? haha).

Nu vet jag inte vad ska ska gora riktigt. Vi har lunch efter detta men eftersom vi gar efter advisory schedule sa har jag annu mindre koll pa when we get out. Forhoppningsvis snart.

oh and by the way.

Idag snöade det! Den till 99% bara marken täcktes till stor del av det vita. Hade gärna haft lite mer snö till jul och lite mer SOMMAR, nuu, men since det är kallt nu anyways så kan det lika gärna snöa. Mysigt!

tick tock goes the clock.

Okej så det blev inget tittande på programet där dom var i Sverige igår, men dagen var bra iallafall.
Idag, imorgon och på torsdag går vi efter advisory schedule, vilket betyder att alla klasser är fem minuter kortare för att vi ska få in en advisory klass (vilket vi allitd, oftast, har på fredagar, men i veckan ska alla (vet inte om vi utbytisar ska) ta någon survey som blev uppdelad på tre dagar - tre årskurser). Så efter engelskan idag satt vi utbytesstudenter, som vi alltid gör, i matsalen och drygade i jag vet inte hur länge. Men kanske 45 minuter eller nåt. Efter det var det PE, men eftersom folk donerade blod in the gym, och basketspelare/power training folket var i det andra gymmet (...öh, gympahall?) så hade vi ingen stans att vara.
- Gissa vad vi gjorde? - Hängde i matsalen! Hahah.
Det var dock kul, trots att jag och Berit är dom ända utbytesstudenterna i den klassen blev det fullt av tyska svenska franska spanska och sen lite mer svenska och tyska. Long story. Vi (Jag, Berit och Maira .. vet inte riktigt hur man stavar hennes namn) fick förövrigt choklad (!) av Grover. Också lång story. Eller ja kanske inte så himla jättelång, men nog för att kunna tråka ut folk ...Haha aw vad han är söt och snäll Grovern. I'm sooo taking PE next tri!

Sen var dagen ännu längre, men det var en kul dag iallafall!
Har inte så värst mycket läxa förutom att jag har typ två veckor på mig att läsa en bok plus att göra en kreativ bokrekommendation, och jag är långsam och "bestämde" mig för att läsa the hunger games, men så idag har jag inte gjort något. Vi gjorde en sväng till Walmart.
Jag köpte en film som var rated R. Fick visa visa ID för att man var tvungen att vara 18 år för att köpa den (tackartackar för att jag faktiskt är 18!). Fick visa vars på ID korted mitt födelsedatum var eftersom det var "baklänges" så hon hittade det inte. Haha.
Det roliga var att när min värdpappa kom in på vårat rum för ett tag sen där jag och Jessie är, då jag satt och kollade på filmen verkade han helt intresserad, läste på baksidan av "from hell" och sa typ "åh, den filmkritikern gillar vi" ... "du får berätta om du gillade den sen".
Kände liksom att jag hade inte kunnat köpt nån mindre mormonsk film än den. Tänkte inte så mycket då jag köpte den.
Min hjärna gjorde väl ungefär nåt sånt här "Åh, Jack the Ripper.. Historia. Brittiskt. Johnny Depp. Den gillar Lina nog! ... Ta upp den och köööp!"


Förresten, är det inte någon av mina beloved läsare som undrar någonting? Jag slår vad om att jag kan vara mer än förvirrande ibland med mina långa komplicerade meningar, där jag babblar på om saker som jag själv säkert inte skulle fattat innan jag kom hit. Om ni har några frågor så feel free to comment! Vad som helst!
Haha, en liten fråga kanske någon har iallafall så jag inte behöver känna mig dum?

Godnatt på er ..Eller Godmorgon!

-


Because I'm leaving, on Monday Morning (only for school though).

Idag har varit en bra dag.
- Var inte dötrött imorse, och stiga upp var inte så farligt (tack vare att jag somna vid klockan 11 igår).
- Nya platser in english class, change is a good thing (...Hah... säger emot mig själv rätt hårt där. Men i detta fallet.. Vi kan säga såhär: Change is (oftast) a good thing, när Lina har blivit van vid det).
- Fångade en boll nå så otroligt snyggt (HAHAH.. bollen liksom kom till mig så jag fångade den bara...) in PE class då vi spelade kickball, så (eftersom jag är tjej då) all the guys were like "YEEAAAH!"
- Endel killar är..killar, så hade man varit blind hade man nog kunnat förväxla denna PE klassen med ett Zoo och den sektionen där aporna befinner sig (ljudmässigt). = Rätt så kul att ha roligt åt.
- Jag gillar kickball.
- Fick inge läxa i algebra.
- Hem till Maja en snabbis efter skolan tillsammans med Lisa för att förbereda en demonstration (av osthyvlar) till Foods & Nutrition.
- Pizza till middag.
- Family home evening lite senare - förhoppningsvis skulle vi kolla på något tv-prgram där dom var i Sverige.

Förresten, fick den bästa julklappen hemifrån (förutom godis, hårdbröd och kaviar. Ja kaviar. Haha) i "julpaketet" mamma skickade innan jul (men som jag fick hämta på posten då vi kommit hem från Salt Lake efter Nyår, det gjorde dock inte mig något).
En ny grej till mitt thomas sabo armband! Tro, hopp och kärlek. Tack Mamma och co.!! 

Jag har förövrigt haft på mig armbandet ända sedan mamma hjälpte mig spänna det tajtare, den där tidiga morgonen på Arlanda då jag lämnade allt och alla där hemma och åkte hit.A thousands apologies for my delay.

Kanske ska blogga lite också?
Det har inte hänt så himla mycket speciellt i veckan. Allt tickar på som vanligt ungefär. Engelska med Mr. Hage är lite av en plåga. Saknar min gamla engelska klass med Mrs. Zirker, inte för att jag gillade den, men vi satt mest och dygade igenom första perioden och var tvungna att läsa böcker. Mr. Hage's klass är bara ansträngande. Bookpresentations, weekly writings, conventions och ****. Han är rolig som person, men a pain in the butt som lärare.
Han är lite såhär: "Gör exakt det jag säger att ni ska göra och ni får ett C - Gör nåt helt annat och ni får ett A". Okej, kanske mer "gör något mer (think outside the box), och ni får ett A". Dock så har jag inte alls tänkt utanför ramarna men hållt mig på ett A (minus) iallafall. Förväntar mig dock att det kommer droppa till ett B iallafall förr eller senare. Men vad gör det om hundra år? Okej jag gillar att få A:n, men jag är inte här för att plugga.
Det som gör mina dagar roliga är PE:n. Så efter första periodens tortyr kommer iallafall det roligaste av alla mina klasser.
I fredags gick vi på varsity killarnas basketmatch. Vi (..dom) spelade Bonneville och vi vann med typ över 60-40 eller nåt. Inte lika intense som förra matchen mot våra rivaler, Rigby, då dom inte hade med sig sin spiritclub (antagligen för att vi inte är deras rivaler heller) och eftersom vi ledde ganska stort. Men det var kul iallafall. Igår hängde jag och Solvor hos Maja och sen drog vi till Pizza Pie Cafe med Majas värdsyster och Jessie. Sen Walmart. Där blev vi även fiskägare (!) till en liten Glenn with a black eye. Jessie ska använda den i en av hennes photoshoots.
Glenn! (the black eye är dock på andra sidan)
Har förövrigt snöat in mig på The Vampire Diaries. I just love it.
Så jag har ägnat eftermiddagen till att kolla på en massa avsnitt. You gotta love Netflix.
Ska fortsätta kvällen med att läsa (for english class.....), kanske träna lite grann (kan behövas, haha), och äta middag. Och do the dishes afterwards.. Och göra mitt bästa för att gå och lägga mig innan klockan 12, så stiga upp för att gå till skolan inte blir en sån tortyr imorgon.
Wish me luck!

Happy New Year - 2012!

Förresten,
GOTT NYTT ÅR Sverige! Här har vi fortfarande ungefär fem timmar kvar av 2011. Jag och Jessie tänke go to a new years eve party at the campus. På BYU alltså.

Detta året åker jag hem till Sverige igen..
Jag kommer så väl ihåg förra nyåret då jag på tolvslaget tänkte (och förmodligen även sa) "det här året åker jag till USA!!!".

Men även om jag åker hem det här året har jag ju fortfarande mer än halva tiden kvar. Och så mycket mer att uppleva! Det känns ungefär som att (nästan) vad som helst kan hända. Hittills har överraskningar hela tiden trillat ner framför ögonen på mig. No matter stora eller små ..Så vad vet man? I'm excited about the new year, 2012. Och jag kommer aldrig glömma allt underbart jag fått vara med om under 2011. Det har ungefär varit det bästa året på länge.