Glad Påsk!

Eller när var påsken? Igår? Hur som helst, ville bara säga det (har inte sagt det så mycket i år). Och att jag är sjuk. Feber-sjuk, men det börjar gå över nu, så jag hoppas kunna vara med och ha kul i Jobis stuga imorgon.

at da gym.Den här dagen, som många andra onsdagar, har mest varit tränging. Idrott med crossfit och innebandy, skol-if med innebandy, och gymmet. Loveit. Och nu har vi äntligen påsklov! 
Gjorde dessutom bort ett muntligt religionsprov på morgon och klarade ett mvg. Ikväll ska vi grilla och ha kul så det kommer bli ännu mer toppen!

just the doctor.

 


"If you don't know where you're going, any road'll take you there”

Det känns som att det här med bloggning har lite "slipped my mind" lite på senaste tiden. I alla fall den här veckan. Så jag berättar lite nu.
I måndags for Johannes, Jocke, Axel, och jag på en Northland match i Luleå eftersom PoE fixat fyra biljetter åt oss i Idrott B. Axel och Jocke stand in:ade för Matilda och Alexander, men vi hade kul med allsång i bilen, och med en hel del annat när våran humor barkade. 
Grymt roligt att se basket också, vilket jag inte gjort sen usa. Igår måste ha varit den mest ovärda dagen på länge. I fredag kändes det lite som en befrielse att göra absolut ingenting. (Förutom att traska till konsum och köpa lite godis). Alldeles ensam. Men det räckte. Igår hade jag så lite att göra att jag hittade min gamla (väldigt gamla) jeans jacka som var lite trång i ärmarna. Så jag klippte av dom. 
Vet inte om jag gillar det bättre, men då går den i alla fall att använda, om jag får lust till det. 
Sen fick jag nog av att göra ingenting. Jag överdriver inte ens, jag tror det där var en underdrift. Jag måste lära mig att göra ingenting. 
Så i alla fall for vi till Kanis, Jocke, jag, och Oskar, och gick upp i backen, klättrade på hoppen, på bergsklippan, kollade på stjänorna, och blev till och från avbrutna av Jobis underhållande samtal där hon och Cristina var nere i Resturangen och festade med folk efter skotertävlingen och banketten som varit. Förutom det var det norrsken som var så sjukt fint när vi var i backen. Jag kan inte komma ihåg något minne av att jag sett riktigt mycket norrsken förut (det är när jag säger det som folk som bor här uppe reagerar, haha). 

Idag var grillade vi lite hamburgare i det fina, varma vädret, hos Jobi och satt ute rätt länge. Jag fick även med mig en liten hög med kläder som hon skulle göra sig av med. Inte helt fel. Gratis kläder, och återvinning för miljön! Ungefär.
Vi kollade också på Not Another Teen Movie. Knäpp film. Men lite kul. mormons.En av dom roliga sakerna med att bo bland mormoner i usa. 
(Den till höger är för dom en kyrka).

klokaste killen på länge.

 

skottdrama?

Nä men bor man i världens metropol? Nog händer det saker här också. Det roligaste är nog hur snabbt man får reda på saker, och hur ungefär alla får det. Svårt att undvika när man kan gå igenom byn på 5 min. 
Älvsbynjustnu
Aftonbladet

'til the fear is leavning

Hold me now,
'Til the fear is leaving,
I am barely breathing.
Crying out,
These tired wings are falling,
I need you to catch me.
 

high on life?

Är nästan lika trött idag, skidor, innebandy, bänkardag. Grymt roligt i alla fall. Speciellt när jag faktiskt var on a roll  (!) och gjorde en massa mål på innebandyn. Eller okej, tre. Men för att vara mig var det mycket. Vi var för övrigt sex pers, men grymma var vi. 
Fick även höra ungefär det här: "man kan tro att Lina är hög hela tiden", tidigare idag. Inte så befogat kan man tycka, fast det var det nog.
... hahaha.
 

True story.

"failure is success if we learn from it"

Äntligen har jag lagt mig ner i sängen efter att ha skridrat, sprungit, hoppat, gått, och tränat ben, dom senaste sex timmarna. Hade som vanlgit idrott sista lektionen, 15:15. Vi åkte skidor, hann hem tio minuter, sen for vi på gymmet och körde ett hårdare benpass än jag någonsin gjort, hem och åt lite snabbt, och for sen och spelade badminton. 
Grymt skönt såhär i efterhand, och rätt kul under tiden också faktiskt.
 
Såhär normala och kuliga var vi för ett par veckor sen, då Cristina hängde med oss på badmintonen och passade på att (försöka) lära oss lite coola break dance (?) moves.
 

"in the depth of winter, I finally learned that there was in me an invincible summer".

I fredags drog vi till kanis och grillade, det var sjukt stjärnklart och fint. Igår blev det lite skoter och lite mer grillning i det jättefina, soliga vädret. Sjukt mysig och kul dag. Efteråt for jag, Jocke, och Oskar på gymmet ..och var väldigt seriösa.
Sen hängde vi på konsum... Sen for vi hem. 


Perfekt lördag!

my great accomplishments..

 


Rolig historia, råkade säga "Jääävvlllaar..." aningens otajmat idag då våran lärare Christina nyligen kommit in i klassrummet, så det hördes lite grann. Hon lät inte så uppskattande efter det.
Haha.
 
Hade egentligen glömt bort det men började skratta då jag kom och tänka på det. I övrigt stämmer dessa utomordentligt fina bilder rätt bra in på mig.. för er som ville veta. Mycket intressant, indeed.

“People are just as happy as they make up their minds to be.” ― Abraham Lincoln

Kunde visst somna igårkväll, vid 2, och vaknade helt av mig själv tio i 9 (wow vilken bedrift). Började 10:15 så där hade jag ju tur med tanke på söndagens fail. Vi kom igång med Psykologi B kursen idag, och det kommer nog blir rätt så kul, och intressant! Dessutom har vi börjat äta på Fluxen då vi treor blev utkörda från matsalen på skolan. En liten bit längre att gå, men inte ska man klaga över att få 70-kronors-mat gratis varje dag. YE, lite pr för älvsbyns gymnasium kanske? SItter nog inte fel. Och med en ny psykologikurs påbörjad och en annan avslutad, inklusive en religionskurs, så har jag sovmorgon till 10:15 även imorgon. Fick dessutom lite plugg gjort hos min fina pluggbyddy (guess who!) idag. Jamen ser man på vad positiva vi låter ikväll då. Som ett litet plus i kanten fick jag till och med äta en semla då jag kom hem från skolan.
 
I brist på annat tänkte jag passa på att göra en liten presentation om mig själv..
 

'Sovmorgon'?

Nä men visst vänder man på dygnet såhär sista dagen innan skolan börjar om?
Efter att inte ha gjort ett dugg på hela dagen igår (förutom att ha kollat på OC) så hade jag inget emot att chaffa lite sista minuten. Kom hem efter 4, somnade vid 6 efter att ha varit vaken i 23 timmar, men att vakna klockan 8 på kvällen och inte kunna skratta fullt lika mycket åt skämtet "redan vaken?!" är inte okej!

Hade i alla fall kul igår då vi stannade på Kalles med dom andra, människor är roliga. 
Vädret var kanske dock inte det bästa med tanke på hur löjligt mycket det snöade. 40 km/h bakom en traktor på motorvägen påväg från norrfjärden, snö som kom in i bilen då vi ställde oss på en parkering, snö som sprutade upp och täckte all möjlighet till fri sikt framåt på samma parkering, och plumsning på trottoarerna.. För er som inte upplevde (eller har upplevt) detta, tänk en översvämning, fast med snö.

Det positiva var att jag fick köra Jobis fyrhjulsdrivna BMW. Rätt så najs, om vi säger så.


produktivt sportlov.

Västerås, Uppsala, Stockholm.. Säg nån stad där vi inte har hunnit vara! (Eller nej gör helst inte det.. Blir nog ganska många). Vi tog i alla fall en shoppingdag i Västerås, lessnade efter kanske 4 timmar (som dom tjejer vi är..?) men nöjde oss, gjorde en dagstrip med mamma till Uppsala och kikade runt i stan, kollade i dom coola kyrkorna, och fikade, tog tåget till Stockholm, hängde i Kista galleria, shoppade lite, sov över i Bromma, shoppade lite till i stan, hängde efter Jobi och Kajsa till den omtalade 1D butiken, träffade lite släktingar helt random, och käkade på pizza hut och fick känna mig som hemma! Eller, som "hemma". Pizzan där är ju verkligen som i usa. 

En skogspromenix med hunden, och lite plugg har vi också hunnit med. Och såhär fint såg vårat (mitt) rum ut igår innan vi åkte hem, efter en vecka. Vi fick bussersättningen från Sala till Uppsala, men efter det hade vi turen att få egen kupé hela vägen hem till byn, eftersom en bädd var trasig i den vi skulle sova i. Blev inte en så dålig resa med flera timmar av OC och lite musik i kupén.. !
 
Det bästa var ju också att få bo hos min söta mamma ett tag när jag träffar henne så sällan.