Nytt inlägg?

Kanske ska skriva lite då jag ändå inte har nånting annat att göra (det kan förstås diskuteras men..)? :)

Vet bara inte riktigt vad jag ska skriva..
Märker att jag iallafall fått Några läsare så om nån av er kanske vill jag ska skriva nåt speciellt om nåt speciellt, eller ospeciellt, eventuellt om usa (?), så är det bara att säga till! I'm more than happy to hear a few ideas.

När jag ändå håller på och babblar så kan jag ju säga att jag kanske slänger in nåt ointressant som inte handlar om usa nångång, då jag ändå håller på. Även om jag mest planerat att skriva om resan, så kan det kanske bli lite fattigt på inlägg såhär...sex månader innan avresan om jag inte lägger till nånting annat. Dock så kanske inte det skulle göra nånting..? men eftersom jag är gode så bra på att babbla på både snabbt och mycket så kanske det var nånting för mig det här?

Nu ska jag ta och göra nånting annat tills jag kommer på nåt vettigare att skriva. :)


Här är föresten en bild på den där drösen med papper jag nämde förut (som skulle fyllas i till min organisation inför usa). Eller okej.. det var inte sååå många papper. Det var mest jag som skrev fel några gånger (med en bläckpenna) och fick göra om allt från början. Men det var en hel del att göra iallafall (och faktiskt rätt så många papper också). :)


Cya later.

Kanske ska komma igång på riktigt?

Nu tänkte jag göra ett försök att skriva nåt sorts innehållsrikt inlägg, även om det fortfarande känns lite ovant med hela bloggrejjen.

Eftersom jag främst gjorde en blogg för att jag ska kunna skriva om mitt Usa-år, så tänkte jag att jag kanske skulle börja med att skriva lite om det? :)

Jag ska alltså åka nu till sommaren, vet inte när exakt, vet inte var exakt, men jag vet iallafall att jag kommer vara borta i ungefär tio månader. Det gör att jag kommer missa hela årskurs tre på gymnasiet (då jag går tvåan nu) och kommer få gå trean då jag kommer hem igen, dvs inte med min nuvarande klass som kommer ha tagit studenten då. Men det är en uppoffring jag är villig att göra eftersom jag verkligen vill förverkliga min dröm! :)

Hela idén med att fara till Usa som ubytesstudent fick jag för ungefär två sen, alltså någon gång under nian. Det var, lite roligt nog, när jag och min pappa funderade på om High School motsvarade högstadiet eller gymnasiet i Sverige (av någon anledning...) som jag upptäckte den här möjligheten. Funderingarna resulterade, såklart, i att jag googlade "High School". Förutom svaret på frågan (som förövrigt tydligen är Gymnasiet.. lite förvirrande tycker jag..) så kom det upp en massa länkar från olika "utbytesstudentorganisationer" som jag av någon anledning klickade på. Och när jag började läsa om allt vad det innebar att vara utbytesstudent (i Usa) så kommer jag så väl ihåg hur det började pirra i magen bara av tanken att man faktiskt skulle kunna göra nånting sådant. Jag fortsatte att väldigt ivrigt läsa, och började babbla om det med min stackars utsatta pappa som hade annat för sig, och jag tänkte ganska länge på att jag faktiskt skulle vilja fara.

Sen glömde jag bort det periodvis och kom på det igen periodvis (även om jag aldrig ändrade mig), till jag slutligen, för ungefär ett år sen nu, fick mamma till att förstå hur seriös jag var. Då lovade hon mig att om jag kunde spara ihop 10 000:- till i Augusti (eftersom det inte direkt är det billigaste man kan göra) så skulle jag få fara. Snacka om att jag blev glad! :)

Jag kan säga att jag lyckades ungefär.. och mamma var så snäll och godkände mitt, ändå helt okejiga, försök. Så i Augusti så gjorde jag en intresseanmälan till organisationen EF. Sen började det..! Jag blev intervjuad per telefon, blev tillslut godkänd för att få åka, och nu efter typ ett halvår så har en hel drös med ifyllda papper skickats in till organisationen. Och med hjälp av alla dessa papper så kan dom äntligen börja leta efter en värdfamilj och en skola till mig någonstans i staterna...

Det är förövrigt så det går till. Man får bo hos en Amerikansk familj, och jag ska alltså gå på ett riktigt Amerikanskt High School!

Gud vad jag är förväntansfull! Till och från kan jag knappt fatta det...

Sååå. Det var min story om det. Hoppas det inte blev allt för tjorvigt att läsa. :)

High School..
High School... Hmm.. Kanske kommer det se ut ungefär sådär..? Who knows (..but I Will!)


första, första, och första ..kommentaren!

en blogg som handlar om hur det går för dig i USA är super intressant och ja hade läst den iaf ;) Kul att du börjar blogga :D

Måste bara tacka för min första kommentar! ..Haha. Så Tack Tobbe! :)
Vad roligt! Känns bra att iallafall ha en läsare här hemma då jag drar iväg i tio månader.

Härmed..

..skriver jag mitt första blogginlägg på min första blogg!

För att gå rakt på sak så startar jag denna blogg eftersom jag ska åka som utbytesstudent till USA till sommarn! Jag hoppas min min blogg kanske kommer bli en gnutta intressant att läsa iallafall, men om inte annat så vill jag bara skriva ner mina "äventyr" så att min familj, mina kompisar, och den som vill kan läsa vad som händer in the states... (när jag väl är där). Sen blir det såklart en massa förberedelser som jag kanske kladdar ner här också. ;)

Jag hoppas bara att ingenting hemskt och oförutsett inträffar så min drömresa plötsligt inte blir av, jag menar man vet ju aldrig. Dock så satsar jag på att det ska gå bra! Nu ska jag ju vara positiv här.

Så passar jag bara på att säga Tack Så Mycket till världens sötaste Ida som hjälpte oteckniska mig med designen på bloggen! Det finns såklart mer att fixa på den men nu är jag iallafall en bit på väg! :)


HEJ LINA, läs det här. /Ida

Jag testar att göra lite annat för att se om det finns något mer som behöver ändras. (Typ vid kommentarer och såna grejer)

Testar lägga in en bild här också:


Det var en blå kant runt bilden först, men jag tog bort den. Om du vill ladda upp en bild i ditt inlägg så välj storleken 500, för då blir det så här. 600 blir för stort och 400 bli nog för litet.

Jag har ändrat all text till Georgia. Hoppas du tycker det blev bra!
Säg till om det är något annat du vill ändra. :)

Come along, Pond!

hej!

hej!!
test test test tja