in tha västerås town

Igår tog jag och mamma en liten shoppingdag för ovanligheternas skull, och avslutade med en mysig middag med Julia och Sussie på en indisk restaurang.

Självklart fick jag lite av en allergisk reaktion från nånting (typiskt indisk mat och nötter överallt...) men det behöver vi inte låtsas om för dagen var så bra ändå.

en magisk kväll




disigt

Åkte ner till mamma igår förresten. Vädret var soligt varmt snöigt och underbart hemma och jag var på bra humör. Sen börjar planet gå ner för landning och vi kommer under molnen, och leendet på mina läppar gick över till en aningens lite mer bitter min. Eller kanske mer neutral. Men deppigt var det för Stockholm var grått.

Hur som helst, nog är jag glad trots det! Jag och mamma ska göra en massa trevliga roliga saker, och det finns annat att vara glad för än vädret. Tack och lov.






"To a great mind nothing is little"

 

söta Johannor gjorde mig glad igår :*

 

sjuk

min frukost dom två senaste dagarna i hopp om att det hjälper mig att bli frisk
blev då mätt i alla fall.. lol

"Sometimes good things fall apart so better things can fall together"

 
 

"Work like you don't need the money and love like you've never been hurt"

I veckan har jag hunnit med en massa olika jobb. Sex stycken på fem dagar i alla fall! 
Måndag - Timmersvansen förskola. Tisdag - Ugglan. Onsdag fick jag på Fluxen, och sen fick jag köra ända till Vidsel för att vara på deras förskola. Kändes som jag skulle utomands, det händer ju inte ofta att man är i Vidsel i vanliga fall, speciellt inte när det tar 30 min att köra dit. Igår var jag på Fluxen igen och idag blev jag väckt 6:40 efter.. 3 (?) timmars sömn för jobb på Ugglan, och eftersom jag var i hållsvattnet tog det som omväxling 30 minuter till jobbet, i jämförelse med mina vanliga tiominuterspromenader. Men jag hade lagomt med tid för att hinna.
Jag klagar då inte, så himla flyt.

Älskar att få vara både med gamla och barn. Och på så pass många olika ställen. Finns nackdelar med att jobba åt bemanningen, men fördelarna väger ändå rätt så tungt.


Snöigt
(Erics brorsa Robins klockrena kommentar)

dagis

Fick ett bra uppvaknade 8:40 imorse eftersom jag fick vara på förskola. Där jag aldrig varit förut. Kl 9-16. Älskade det också. Så himla söta barn det finns.

Idag lyxade jag och pappa också till det med våran lilla traditionsenliga middag på mix, och så kommer en liten tjej fram till mig som jag har haft i förskoleklassen jag varit i bara två gånger.
"Har jag sett dig nånstans? ..Vad heter du? ..Hej Lina!" *Går iväg*. Haha ännu en sak som made my day.
Hörde nån bredvid oss prata om "fröken" medan vi åt men varken såg eller reagerade på det.

Fick dessutom äntligen jobb igen på ugglan imorgon efter att inte varit där på tre veckor!
Bra dag idag ba. :*

Var hos Jobi och fick pannacotta igårkväll för första gången i mitt liv, och så chillade vi med Malin och Frans. 
 
 
 

anywhere I would have followed you

 
I'm giving up on you

helgen

Fredag
 (Jobi)
Superdupergod mat.
Efter Malin just snap:at "väntar på förrätt" hittade vi dom på några bord bort från oss! Så vi joinade dom medan vi åt våran efterrätt och hade supertrevligt.

Lördag
 
 

finaste alla ♥-dagen

(Jo det var fina små lampor i taket)

glad alla hjärtans dag!

 
Och från min söta pappa

 
"Såhär ska man göra..."

långprommis

Igårkväll hämtade jag pappa på kallax och jobi flyttade ut idag. Så i min ensamhet tog jag nog den näst intill tidsmässigt längsta promenad jag nånsin gått ensam. Hann bli lite less by the time jag var hemma två och en halv timma senare.


and that's it

Det var i fredags jag jobbade i förskoleklassen, och på kvällen hängde vi hos Jobi och lagade mat innan vi spenderade några timmar funderandes över vad vi skulle göra. Det slutade med att vi körde en sväng och sen kollade vi på en skräckis hos mig. 

I lördags var jag i hålls. Prommis med söta hundar, perfekt väder, skoter (!) och bäst middag. På kvällen var vi hos Johanna och umgicks med mello och spel, efter vi haft lite tjejmiddag och lagat mat. (Andra middagen för mig lol).

Som pricken över i:et på en bra helg var det innebandy i söndags som jag äntligen kunde va med på! (jippi, arbetslös). Nä, jag jobbade ju faktiskt på kvällen sen. Det var hur som helst grymt sjukt kul att spela, som vanligt. 

Sen sov jag och Jobi i pappas stora säng. (Vilket vi kom på bättre sent än aldrig). Igår tog vi en promenad till Anna och hälsade på i deras lägga och fick hamburgare och gott fika. Idag hade jag intro på utegruppens hemtjänst.





onsdag, torsdags & fredag då?

Det har blivit varmt. Det har blivit för varmt. Jag hjälpte Jonas med engelska igen så han kunde ge mig och Jobi halft panik när han skickade in uppgiften några sekunder innan deadline. Vi tränade och åt. Vi åt kycklingmackor med curry. Jag kunde uppenbarligen inte äta sånna utan att allt rasade av. Jag och Jobi har varit hos Johanna och fått gott te igen. Och jag jobbade i förskoleklass igen. Och det var kul, älskar det. 

 
 

måndag & tisdag

Igår var första gången, sen i Rumänien skulle jag tro, som jag faktiskt sovit länge. Det här måste nästan gå till historien, i berättelsen om mitt liv i alla fall, men jag sover verkligen inte på morgnarna längre. Skulle tro att det beror på jobb. Snacka om att bli vuxen.. Kanske till och med pensionär när man vaknar av sig själv klockan 6 på morgon.

Hur som helst, efter min långa sovmorgon till halv tolv, kom Jobi hem från skolan. Sen handlade vi och sen var vi hos Joahnna och fick jättemumsigt te i hennes nya tekanna som hon var så stolt över. Sen lämnade jag Jobi där för att plugga, och for för att hjälpa Jonas med ännu en engelskauppgift. And I don't mind med deras alltid lika goda hembakade fika! På nåt sätt lyckdes jag även gå med på att hänga med på gymmet 7:30 imorse. 
(Ställde självklart in alarmet fel, igen, men vaknade såklart som himla tur var av mig själv 6:55).

I övrigt har jag gjort sånna där roligt vuxliga saker som jag gjorde förra året då pappa var borta. Som typ att skotta och tömma sopor och städa och skura och tvätta och glömma bort att hämta posten. I och för sig gör jag mycket av det där i vanliga fall också, men ändå. 

 
 
 

luleå

Det vart en jättekul och trevlig helg med en utekväll igår med najs folk och bowling och dans, och allt som hör till, på o'learys. 

Avslutar med den meningen i och med att jag ska gå och lägga mig och mitt trötta jag nu.
 

Helg (inte till stor skillnad från resten av veckan)

Jobi bor hos mig nu när pappa är utomlands. Igår skypade vi med rumänien och sen grillade vi och hade det mysigt hos Frans och Malin. Vi har även köpt munkar och sett på skidåkarnas sprint på storgatan. Nu drar jag till Luleå och hänger med Ida och folk! Tror det blir en rolig helg, vi syns imorgon! 

"It looks like we're seeing things!"