Why does things change so fast?

Why is it that the things I really care about just slips though my fingers as soon as I realize that I actually do care..?

"Don't tell me you're sorry 'cause you're not...
you put on quite a show, really had me going
that was quite a show, very entertaining...
Oh, and the award for the best liar goes to you,
for making me believe,
that you could be,
faithful to me..."

Snälla sluta förvirra mig och mina känslor så fruktansvärt..?
Visa vad du vill..

Glömde nämna..

60 dagar i USA nu!? All i can say is: ♥

Äntligen helg.

Dagen har varit superbra. Bara allmänt bra sådär liksom!
Maja följde med mig hem efter skolan, eller ja tekniskt sett var det inte hem, vi åkte till Kmart och jag köpte nån halvtråkig kostym för halloween. Sen drog vi med en gång iväg till Drigs (en liten stad/by någon timma från Rexburg) för att se teatern min värdmamma direct:ar... Den var väldigt bra! Dom är rätt så professionella och duktiga tonåringarna här.. iallafall var dom det. Det var en Halloween play, och den var rolig också. Fick förresten vara med på en av rehearsals:arna en dag för ett tag sen, så det var kul att se reslutatet. Jag och Maja hade det kul också, speciellt när jag väldigt skickligt lyckades förflytta mig (inklusive my butt) från "biografstolen" till golvet på någon ynka sekund, efter the play was over. Hahah... det var ganska så rätt så kul.

Är rätt så trött just nu! Har inte gått och lagt mig före tolv på en vecka typ, oftast vid ett.. Igårkväll kände jag att det skulle inte förvåna mig och jag skulle svimmat av trötthet, men jag överlevde. Haha. Så ska nog gå och lägga mig snart.

Imorgon kommer tydligen nån/några (ingen aning vem eller vilka) från Ef vid elva för att kolla till mig, typ så jag inte får leva ett askungenliv här i huset. Attans att dom kommer vid elva också.. ingen lång sovmorgon där inte.. och på söndag är det ju kyrka. Menmen. På kvällen är det iallafall ett Halloween Party för Ef som jag funderar att gå på. Skulle egentligen sett min värdmammas play med resten av familjen + mormödrar + en farfar, men såg den idag istället ifall jag åker på partyt. anyway, det var ju väldigt intessaant.

Nåt som kanske är lite intressantare, är att vi beställde våra cap and gowns idag! Och.. (öhm hoppas ni, mamma och pappa, speciellt pappa, fast ah båda.. inte freakar ur när/om ni läser det här) så beställde jag iallafall, som flera andra utbytisar, en äkta letterman jacket! ..för kanske en sisådär tusen spänn eller lite mer... Meen, mitt namn kommer stå på den..! ;) haha.. ooch det känns som ett roligt och bra minne som man kan ha glädje av länge från mitt usa - high school år. Kan ju inte bli mer passande! ..hoppas bara dom är snygga på liksom.

Anyways, godnatt! Eller godmorgon eller god dag eller whatever.
Puss och kram på er. ♥


Bara lite random liksom.

Haha, idag har jag lyckats skaffa mig min andra amerikanska dejt... (ingen av dom har dock blivit av ännu ..ja fick ju en av dom nyss, haha men ja you get it) men ingen halloween dans dejt har jag kunnat åstadkomma. Hahah, jag ska inte gå in på detaljer, men situationen känns lite rolig. Okej, ingen halloween dans, men jag klagar inte.
Idag har jag förövrigt inte gjort så mycket. US History provet var inte så hemskt som jag trodde. Även om läraren påminner om ..en inte så insnöad amerikansk lärare...så hade vi multiple choice questions. Vi rättade första delen och det gick rätt bra. Sen får vi väl se hur det gick med den sista... Nåja. Jag är nöjd.

Nu måste jag fortsätta läsa, har ungefär fyra kapitel kvar till imorgon. - The Count of Monte Cristo..
Klockan är 10:05 här.

Bild från min fjärde dag i USA. "Live Large" ..nejmen är jag i USA måntro? ♥

Puss och godnatt! ♥

Alltså nej?

Jag ber så himla mycket om ursäkt för my absence!! Det är så fullt upp hela tiden, och min stackars blogg och dess statistik får lida för det. Och mina stackars läsare! Är hemskt tacksam för ni söta som faktiskt fortsätter titta in även fast jag inte skrivit på ett bra tag! Massa ♥ till er. Jag ska verkligen försöka skriva lite mer så fort som möjligt! ..bara det att ju mer som händer desto mer har jag att skriva, desto mindra lust har jag att skriva. Men om vi sänker kraven på att berätta precis allt som hänt dom senaste två veckorna kanske jag kan dra mig tillbaka till uppdaterandet lite bättre..? Hoppas ni är okej med det, I'm gonna make up for it though! I promise!

Förlåt igen. Nu måste jag ta och hoppa i säng eftersom klockan är efter tolv och upp till skolan måste man ju imorgon bitti. Har även prov i US History, stolt över mitt A- i den klassen, men det kommer kanske inte vara så länge till eftersom jag inte pluggat något till provet direkt.... Gosh! ..hjälp.

Godnatt på er! Puss ♥
Lite halv failat attempt att ta kort på mig själv, walking around in Salt Lake City.
Soligt och fint var det iallafall!
(Under lovet, för ungefär två veckor sen)

Det som väntar på nåt gott.... (?)

Jag har veeerkligen inte tid att skriva! Jag är nog bra på att slösa bort tid iallafall, och jag måste få så mycket av mina läxor som möjligt gjorda. (så fort jag får tid ska jag skiva lite om vår lilla Salt Lake trip och bröllopet, och visa bilder! Så håll ut!:) Min dag har iallafall varit toppen. Jag känner ungefär hela tiden hur otroligt lycklig jag är bara över att vara här. Jag älskar det! Jag lever min dröm, och ibland känns det faktiskt som en dröm. Men helt verkligt är det.. och jag måste bara säga att jag älskar min värdfamilj! Dom är helt bäst. Jag fattar inte hur jag, just jag, kunde ha sån tur att hamna just i den här familjen. Känns som vi är ungefär perfekta för varann, hahah om ni fattar?
..och en massa annat är jag så himla tacksam och glad över ..hur tur kan jag ha liksom? Jag?

..hur ska jag någonsin kunna åka härifrån? Hahaha jag vet inte vad min kära mamma och pappa tycker när dom läser det.. men klart, jag både älskar och saknar er alla där hemma!
Jag bara älskar att vara här.

Jo.. läxor var det ja.

Bara en bild för att inlägget inte ska bli lika tråkigt. (Visst ser ni att jag är glad,
trots alla hemskheter till läxor som väntar inom några minuter..? :):))

puss!

A quick update.

Vi är hemma från Salt Lake. Kom hem igårkväll. Idag var vi lediga från skolan. Vi har firat Jessies födelsedag. Jag har typ fullt upp och ingen tid för uppdatering, men så fort jag får tid ska jag skriva lite och visa bilder från vår lilla trip!
Stressar ihjäl för skolan imorgon, har typ fortfarande en halv bok att läsa som skulle varit klar innan lovet... som jag alltså inte läst än. Oj, jag kommer vara in trouble...
Menmen, wich me luck!

Puss och kram på er. Godnatt!


December?? ...eller?

Precis som ungefär alla Rexburg-personer fyller facebook med inlägg om detta måste jag även jag fylla bloggen med det.
Idag har det snöat här! En hel massa dessutom. Började med något regnliknande och slutade med att det mesta är vitt. ..Eller dyngsurt. Lite jobbigt att kliva ur bilen för shoppingen idag, men helmysigt! ..äre jul snart eller?

Haha, plötsligt kändes det som vinter. Det var ju som förra veckan det var sommar, sol och över 20 grader varmt om dagarna.. vars tog det vägen? Tydligen "Idaho weather". Gillar det iallafall. Trodde inte jag skulle bli less min älskade sommar så snabbt. (Kommer nog ångra dom orden om ett tag..). Tur att jag köpte massa myskläder idag, så passande och bra nu när temperaturen sjönk till noll (celsius). Säkert även kallare nu senare på kvällen.

Ni ska få någon riktigt snöig bild så fort jag får in dom i datorn. Men nu måste jag sova eftersom vi ska upp vid sju imorgon (klockan är efter tolv här), för att åka till Salt Lake för ett bröllop. Det ska bli spännande! Ett äkta amerikanskt bröllop..? I'm excited. Blir kanske inte så mycket skrivet här förrän vi kommer hem, på söndag gissar jag. Men ni får ha det så bäst tills dess!

Puss och kram. ♥

.....Jag ser det snöööar jag ser det snööar det var väl roligt (!?) hurra!!

Life's just good sometimes - or maybe even Great.

Har varit en super dag! Har chillat hur mycket som helst med Maja och glass, och Arn (på svenska! Dock var filmerna ihopklippta till en, vilket förstårde det hela lite, men iallafall!). Inte nog med glass heller, min värdpappa tyckte att det skulle väl sitta fint med lite pizza på glassen? (haha egentligen var han för "lat" för att laga något just då när han just kommit hem och Stephanie inte heller var hemma) Inte sa vi nej till det inte. Så ett tag senare kom han och Becca hem med en massa smaskig pizza. Sen drog vi, jag och Maja, rätt så impulsartat på bio (även där på förslag av min värdpappa, haha, vi hade inte gett det en tanke själva) och så Abduction. - Med Taylor Laughtner. Den gillade vi..! Riktigt bra faktiskt. Inte bara för att han är snygg heller.

Och inte nog med att filmen var bra, helt plötsligt dyker Michael Nyqvists fejja upp på duken, och både min och Majas armar, inklusive pekfinger, flyger upp i luften, i riktning mot honom - lika överraskade båda två. Och sen tog den svenska "patriotismen" och våran excitement över efter några mikrosekunder av förvånan. Hahah, kul var det. Även tur att det var ungefär sex personer utöver oss i salongen, efter två stycken bara drog. Då kunde man babbla på utan att det kändes konstigt, eller följa mitt exempel och lägga sig ner över en två-tre säten (på grund av mätthet från både glass, pizza och popcorn...), vilket faktiskt funkade relativt bra. Haha.

Imogon väntar även en till rolig dag, vi ska åka in till Idaho Falls och shoppa på bäst vi vill! Jag och Maja åker med min mamma som så snällt lyckades få möjlighet att åka dit. Tror att hon också har planerat något inköp. Förresten har jag även tre systrar som jag kanske borde skaffa lite födelsedagspresenter till, med tanke på att allihopa fyller år inom en väääldigt snar framtid.

Nu ska jag sova. Klockan är 01:24 här. Godnatt.
Puss på er där hemma.

Mysdag.

Den här dagen har förövrig varit supermysig. Har mest (bara) slappat. Vaknade helt av mig själv under en underbar sovmorgon. Älskar att få vakna av mig själv och bara vara ledig under dagen. Sen gick jag upp och åt frukost, och poängterade stolt all Stellan Skarsgård, som var med i filmen Jesse och Becca kollade på, är Svensk - "did you knooow..?!" ..sen tog jag det lugnt. Började kolla lite mer på Torchwood. Skypade med bästa syrran. Kollade ännu mer på teve. Åt glass. Kollade lite till på tv. Åt lite mer glass (med massa chokladsååås..) Fick huset för mig själv halva dagen. Fortsatte kolla på tv. Pluggade en smula us history (och hoppas på att jag gjorde nåt som jag faktiskt behöver göra). Blev rastlös - upptäckte att jag kanske skulle kunna lyckas med att stå på händer. - Lyckades med det. Blev överlycklig. Pysslade på med datorn och lyssnade på musik. Sen kom Duande hem med Jesse (som haft match) och hade med sig thaimat till mig och henne. Smaskens. ...and so on..!

Sitter nu och kollar på Malcolm in the middle med min mamma. Kommer ihåg att jag kollade på det lite då och då för ett par år sen, hemma i Sverige. Den är rolig.

Puss och godnatt!

The cabin & Yellowstone.

Någonstans påväg till stugan. Som jag tror ligger i Island Park. Om jag
förstått det rätt.
Den mysiga stugan!
Väldigt träig måste jag säga. Inside and out. Och ungefär alla detaljer och
grejjer inuti var antigen i form av björnar eller älgar.
Hela halva min amerikanska familj är tydligen en aning konstnärlig.
Dvs dom är mer eller mindre konstnärer. Har sett många fina tavlor och
andra saker som dom gjort. Massa fina grejjer.
Första stopp inne i Yellowstone National Park.
..eller okej. Det här var nog första stoppet.
Hahah.. tack?
En häftig sak. Med andra ord en Geyser, kallades tydligen för "Old faithful".
Sötaste familjen.
Köpte lite småsaker i en general store i krokarna. Fick det såklart i en brun
papperspåse.
En sådan här har jag inte ätit sedan jag var nio år och var på road trip i
Australien. Nostalgi! (Minns du dom mamma?)
"The Grand Canyon of yellowstone".

Sötnöt?
Fräsigt..
Sådär halvcharmig bild, så jag bryr mig inte om att rotera den.
Söt!
Inuti stuga. Mysigt.
Mina skor börjar sjunga på sin sista refräng. Dom har varit med om mycket nu.
)Känner att jag kommer sörja då dom där hålen på högra skon blir ännu större.
Vilket dom antagligen kommer bli). Haha, i love my shoes...
Höst is in the air..
..fast nog var det lite sommar ändå.


Måste även poängtera att jag numera varit i... fyra (!) olika stater. Okej vi satt i bilen, men om det räknas så har jag varit i både Montana och Wyoming, utöver Idaho. Och om man tänker efter så var jag ju i Colorado då jag mellanlandade i Denver påväg till hit. Bara på flygplatsen då. Men vad är det för roligt att bara räkna dom ställena man satt ner sina fötter på..? Såå, fyra stater. Jag som inte ens hade varit i USA innan. Hahah... impressive.....

jippiiie!?

Jag har för första gången (i mitt äldre liv) stått på händer själv!! Visserligen mot  en vägg, men det har jag aldrig klarat/vågat förut heller. Inte ens utan hjälp. Hahaha, okej, ja jag är ensam hemma och har suttit still hela dagen och blev lite rastlös.. Men oj så kul det var..!? Haha. Ja. Ville bara tala om det. Hade liksom ingen att berätta det för just nu.
Nästa projekt! (Haha nej inte direkt..)

Back in tooown.

Vi är nu tillbaka från stugan. Det var jättesupermysigt där och så roligt att spendera lite tid med familjen ordentligt! Och att vi åkte till yellowstone var ju inte dåligt det heller! Jag har en massa bilder som jag ska visa, men jag har inte hunnit ladda in dom till datorn är. Har njutit av eftermiddagen genom att pyssla på lite och sett dom två första avsnitten av Torchwood, på riktigt, med min mamma (fast hon gick iväg under andra avsnittet för dom började ha sex... hahah..).
Oj kom just på att jag erbjöd mig att do the dishes... påminn mig om några minuter...! haha.

Jo och just nu tänkte jag tillägna inlägget åt Jojjis.
(Bild snodd från Jojos blogg)
Hon åkte alltså hem i onsdags. Precis samma dag som jag blev sjuk och låg hemma i sängen hela dagen.
Då jag låg där och sov ringde Jojo och sa att hon satt och väntade på att boarda planet. Jag grät inte på lunchen då vi sa hejdå. Men då blev det jobbigt. Allt kändes så knäppt, och jag insåg verkligen att hon skulle hem till Sverige. Inte vi. Nu skulle hon vara på den sidan Atlanten, Jojo som varit här med mig - här - och kämpat mot hemlängtan med mig. Min hemlängtan gick över. Jag är så ledsen att hon skulle råka ut för allt det jobbiga, hemska, och all den hemlängtan och hemsaknad och det hon kände som man inte kan sätta etiketter på. Jag förstår dock hennes beslut, så mycket som jag möjligen bara kan förstå det, med tanke på att jag inte är henne. Men i den situation hon var i då hon åkte hem, så var det helt rätt beslut. Som svar på tårarna jag inte kunde undvika att fälla i luren fick jag höra nåt i stil med jävla mongo, det hjälpte inte. Inte för att jag blev sårad eller nåt, hahah, snarare tvärtom.

Jag saknar dig redan. Kommer bli så hemskt tomt utan dig i skolan. Jag ser inte fram emot den delen (nu måste jag även dras med våran stalker, haha, alldeles själv...), men life goes on. Så fort jag kommer hem drar jag till Stockholm och flyger på dig med en bamsekram! ♥