"You can have it all, just not all at once."


Min helg innehöll, som vanligt när den spenderas i Holls, knappt en lugn stund, men så mycket roligt. Sol, fest, fyrhjuling, fint väder, mat, fika.. och framför allt den bästa personen som finns. Och hans familj.
Vi firade honom i söndags för att han klarat slutproven och utbildningen, med supergod mat och tårta, och i lördags var det han själv som styrde upp fest.

min fredagJobbade på skolan (vilket trots suckar ändå var kul som vanligt). Och var sen sådär glad som bara en viss person kan göra mig, när han sa han kommer så fort vi båda slutat.
Vi mös till det med lite mjukglass från turklövern, innan jag for och jobbade tre timmar till på kvällen.

skola och sola

var vad förra veckan bjöd på i stora drag.

En toppenvecka, förutom delen med att Eric (var superduktig och) klarade slutproven till lokförarutbildningen och fick jobberbjudande i Gävle. Maj till september. Alldeles för många mil härifrån.

"And that is how change happens. One gesture. One person. One moment at a time."


Jobbar på skolan hela veckan, och trivs rätt så himla bra!
Filmtittande och roliga klasser.

Det dryga med den här veckan var långkvällen jag hade i måndags i finvädret, att mamma for på morgonen i dagen efter, och att jag (var retard och) tackade ja till 3 h på ugglan imorgonkväll.. vilket förstör hela dagen.

Det positiva är ju dock att så fort dom tre timmarna är förbi får jag i alla fall ta helg! Och fara till mitt hjärta.

glad påsk!🐤🐣🐦

pappas födelsedag


Haft en sån mysig dag med familj och Eric och Jobi, och firat pappa med en massa tårta. Lagom till påsk såhär.

party in the vidsel


Efter jag och mina söta föräldrar gjort stammisbesöket på Mix till middag igår, eftersom pappa kommit hem från sin semesterresa, så hängde jag med Eric upp till Vidsel. Söta människor, roliga människor, och övriga människor, men som pricken över detta i:et även Axel (!), befann sig där denna kväll. Hemma från Umeå.

Har jobbat hela veckan, på alla de olika arbeten, och hade långkväll idag 12:30-21:30 och har äntligen helg!

(skrivet igår)

"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together"


Dom två senaste veckorna har varit fullt med folk, har det känts som i alla fall! Och tur är väl det. Efter den där helgen då jag jobbade ihjäl mig (kändes det som), och Eric var i Ånge, och jag kände mig allmänt depp och trött och slut, så ringer mamma plötsligt och säger att hon kommer upp. Så dagen efter var sagt och gjort.

Och Jobi kom hem från fjällen, så på måndagen hade vi mer än två bilar parkerade på uppfarten. Och som pricken över i:et så kom pojken äntligen hem från Ånge dagen efter det, och plötsligt stod där fyra bilar.

Och jag var glad och inte så ensam längre.

Snipp snapp snut. Så var denna lilla saga slut.

"make each day count"


I fredags hann jag med två jobb och gymmet innan jag for till Holls. Ugglan på morgonen och sen var jag in på skolan för att sätta ihop prov och gloslistor och grejer. Det blev några högar! Kände mig rätt produktiv när jag var klar. Passade på att (låtsas) känna mig lite proffsig också.
Igår for jag in till Luleå medan Eric var och grejade med bilen halva dagen. Var glad, som ni ser på bilden, när jag äntligen hade hittat min väg hem från stan genom skogen (med lite hjälp av gps:en...). Har en riktigt helgig helg. Mysigt värre.

even when I lose I'm winningI'm sorry if I say I need you, but I don't care I'm not scared of love, 'cause when I'm not with you I'm weaker.
Is that so wrong? Is it so wrong?

"April is a promise that May is bound to keep."
"time is too slow for those who wait, too short for those who rejoice, but for those who love time is eternity."En hel vecka har gått märker jag. Jag har mest jobbat, Eric har varit i Ånge, och ingenting annat direkt speciellt har hänt. Lyckades få världens monsterpass på 11,5 h på Ugglan lördag ovh söndag i och med att jag fick på två avdelningar. Förra veckan var jag som vanligt på skolan och blev på bra humör av söta elever och i onsdags blev vi bjudna på födelsedagsfika hos Anna.

mysigt slut på helgen

I fredagskväll vart jag depp när jag insåg jag gjorde bäst i att stanna hemma hela kvällen eftersom jag skulle upp och jobba 7-16 i lördags och hela eftermiddagen vart heldöd.

Jag sov inte speciellt bra men det visade sig såklart vara rätt så kul att jobba i hemtjänsten den dagen, med både Johannes och Johanna dessutom.

Sen snabbade jag mig hem när jag slutade (fick så passade skjuts av snälla Johanna som hade delad och gick på då) och blev överraskad av att min faster var på besök och hon och pappa beställde pizza.

Så efter en lördag med jobb, middagsmys och kul fest kunde jag äntligen åka med Eric till Holls (till skillnad från i fredags) och hade världens mysigaste söndag med hans familj.dom bästa
lördagFörfest hos Emma innan vi skulle till Kanis. Det vart dock inge Kanis. För ungefär 3 av oss vart det det, men när vi stod där i kön (som, även om inte jag upplevde det så, var jätteseg) så vart Jobi och Eric less, så vi for.
Sen sov vi hos Jobi istället. Men förfesten var såklart superkul som vanligt, så kvällen var då inte för gäves! Och sju instagrambilder senare har jag för länge sen insett att fest och insta inte går så bra ihop för mig. Eller så går det jättebra ihop, det beror ju på hur man ser det...!Då vi åkte förbi Eric i torsdags, då han kom hem den här gången, gav han mig en sån fin present. Bara sådär.