pdol 2014


"looking up there's always sky"

Min vecka har i väldigt stora drag bestått av jobb, även en massa sol, värme, ett dopp i sjön, träning, besök av familj, mys hos faster och stor uppskattning av dom få timmarna som jag spenderat i min underbara säng. Det känns som vi har bott på jobbet i helgen, men äntligen har jag två dagar ledigt!

We’ll never know what stands behind the door, but I got a feeling, it’s a feeling that’s worth dying for


We're burnin' up, we might as well be lovers on the sun

den mest underbara helgen hittillsSoligt, stekhett, sommar, båtturer, fiske, hamnfestivalen, godisremmar, myskvällar, midnattsdopp, glass, härliga människor, och mitt hjärta.

Teuger
these are the days my thoughts constantly consist of

Idag är det torsdag och jag jobbar, precis som jag har gjort varje dag sen förra måndagen, förutom min lediga torsdag. Men jag är glad. För imorgon får jag vara ledig eftersom jag tog på mig jobb i måndags. Vädret är sjukare än någonsin, jag och Jobi levde livet i Teuger igår och solade och badade och åkte båt, och ikväll när jag slutat får jag äntligen se Eric igen en hel helg eftersom han kommer hem om bara några timmar! Och jag är ledig hela helgen. Pust. 😙

älvsbyn - umeå - skellefteå - umeå - älvsbynMin enda lediga dag förra veckan var i torsdags, och eftersom det även råkade vara Erics enda lediga dag också, så råkade vi komma på den briljanta idén att mötas halvvägs. Så vi tog varsitt tåg till Umeå. Vi åkte dit på onsdagkväll och hade lyxen att hinna träffa Emil och sen få låna hans lägga att sova i över natten.
Vi tog en snabb roadtrip med hyrbil till Skellefteå under torsdagen, pga Erics nya jobb som utgår därifrån, och sen hann vi även prova det berömda Calskrove, skrovmålet som är inbakad i en pizza..

Samma kväll åkte vi hem åt varsitt håll. Världen är liten när jag även stötte på en "arbetskamrat" jag jobbat med som också skulle åka hem från Umeå med samma tåg.

Written on these walls are the colors that I can't change

 

The way that I been holding on too tight
With nothing in between

And time... is frozen.