ready for church!


masquerade, carousels, and ice cream.

I brist på skjuts så tog Jacob, en av Birgits kompisar, oss till maskeraden ikväll. Nog var det ju lite lame:t och inte overcrowded direkt, men vi åkte karusellen tre gången, got some drinks och pratade med folk. Det var förresten inomhus vilket var tur för det är så kallt ute nu! Det snöade till och med här om dagen!!
När vi tillslut blev less "bestämde" vi oss för att åka och köpa glass. (Jag och Birgit är ungefär precis lika dåliga på att bestämma oss. Stackars killar! Eller ja nä, dom kan väl bara bestämma själva istället för att fråga så mycket!! ...haha eller.. ah, nej.. Amerikat haha). Sen åkte vi tillbaka till parken för att vara ute lite, och efter att vi tvingat Birgit ut ur bilen och ut i kylan insåg jag att hon hade rätt och det var freeeezing. Så vi gick tillbaka till bilen. Men trampade i dyngsurt gräs på vägen dit.
Hur som helst var det en superkul kväll iallafall! Jacob bjöd också med mig och följa med nästa fredag då Birgit och dom och deras gäng ska åka till en drive-in movie. I'm so excited!! Yet another thing I can cross off of my bucket list for this year!

it's friday friday!

På body sculptingen idag hade vi världens roligaste workout! Istället för dom tråkiga omotiverande videorna vi gör varenda dag, kom en av tjejernas mamma och tränade med oss. Hon var liksom lite sådär professionell hålla-i-klasser-person och sådär energetic så det smittade av sig och var superkul!
Efter skolan följde jag med Birgit, och Jake, hennes värdbrorsa, gav oss skjuts till den billiga biografen och så såg vi the Vow. Andra gången jag sett den på bio nu. Men första gången missade jag början.
Och oj vad vi åt popcorn! (Där rök dagens träning då liksom!) Man får gratis refills på den biografen. AMERIKA.

Efter det hängde vi hos henne ett tag innan vi hängde å Jake och hans dorkiga (haha) kompisar till skolans Much Ado About Nothing. Dom hade sina roliga stunder och kidsen är ju så himla talented. Men sen åkte vi därifrån in the intermission.. uhm, typ pausen.. då killarna bara: "we're gonna leave cuz we don't understand anything they're saying". Haha, vilket vi inte hade nåt emot för vi blev lite uttråkade.

Imorgon är det nån maskerad som vi förhoppningsvis tänkt gå på. En tjej som är en av dom som håller i den var så himla excited och tyckte alla skulle komma. Och en tjej i våran pe skulle gå så vi tyckte det lät som en bra idé. Med risk för att det kommer vara all lame. Men vad gör det! Har alltid velat gå på en maskerad. Synd bara att det liksom inte kommer vara som dröm scenariot i the Vampire Diaries eller nåt. Haha! Anyways!


Jessie & her camera again.


chillin' in the rain.

ahrå, fullt normalt. Lite lila får man väl vara också? Inget fel med det.
Har hängt ute nästan hela eftermiddagen och kvällen. I just love spring!

a whole bunch of fun days.

Sitter och väntar på att börja skolan. Vi har SAT schedule igen så vi börjar 10:30, om typ 40 minuter. Första lektionen på Shakespeare english ska jag och Lisa visa våran visual för Macbeth, chokladbollar! ..haha long story. Men ätbara visuals verkar vara populära och eftersom vi skulle fira Shakespeares födelsedag så sa våran lärare att det var ju bara bra ifall vi ville göra nåt ärbart. ..fråga inte om kopplingen till Shakespeare bara. Jag en jättebra förklaring..haha.. men det tar alldeles för lång tid att förklara för att inte göra tråkigt för er.

Hur som helst. Förra onsdagen då vi inte hade någon skola, hängde jag, Solvor, och Lene hos Maja och åt massa god frukt och popcorn och kollade på film.

I fredags hade vi ett re-entry möte med EF på skolan. Alla vi utbytesstudenter tog med oss en maträtt (vilket vi var ungefär tvungna att göra) från vårat land, så efter skolan åkte vi till affären och handlade ingredienser och sen gjorde jag mina swedish meatballs! Haha, jag är rätt så glad att jag kommer från Sverige, så jag kan bara ta till köttbullarna när helst det behövs, tillskillnad från Birgit som inte hade någon aning om vad hon skulle laga som var Österrikisk. Min vmamma lagade till moset. Bra samarbete dära, eller hur.

Mötet var iallafall jättekul och till skillnad från alla andra satt jag och min vmamma tillsammans och hade kul. Sen kom Berit och satt med oss, hennes föräldrar var inte där.
Vi fick vårat Certificate of Completion. Och Tracy sa åt oss att skriva ett brev och adressera det till oss själva i våra hemländer och skriva om hur vi tror vi kommer känna då vi kommer hem. Sen skulle vi skriva lite tips till nästa års utbytesstudenter. Jag hann inte klart riktigt för jag hade kul med dom andra och Ninos "bebis" från Marrige and Parenting, så jag ska ge det till Tracy på fredag.
Sen smsade Tyler och frågade om jag ville göra nånting, typ gå på bio i IF. Så efter massa roliga konversationer med min vmamma om att vi inte fick gå och se en film om den hette "Killing with lots of blood", eller "out all night", eller "zombies eating eyes", så kom han och hämtade mig och så for vi och valde slumpmässigt att se Lockout.
(Hann inte skriva klart imorse så nu fortsätter jag inlägget)
Förövrigt gillar jag liksom inte alls killen på det viset, så jag hade rätt så roligt för mig själv när vi satt där i biosalongen och han gjorde den där klassiska lägga-handen-med-insidan-upp,-på -sitt-ben-grejen. Ni vet sådär som både Jacob och den andra killen gör med Bella i Twilight? .. då dom är på bio? ...
Ah hursomhelst.
Och där satt jag och tänkte liksom ungefär "I don't see that.. I don't see that, caaan't see that!! ...stare at the move Lina! STARE!! och höll i min telefon. Ungefär fem gånger. Message received?
Haha anyways.

I lördags hade vi världens underbaraste picknic (picknik? ... picnik.... ?) i sommarvädret, den stekande solen, och värmen! I parken. Haha. I Smith Park som ligger nära Birgit och Vilma. Hur som helst, vi åt mina smaskiga jordgubbar, Lenes goda rolls (bröd), och Majas popcorn, och massa gott medan vi bara låg där, struntade i the mormon standards och stekte i våra linnen och korta shorts och kjolar.
Senare när vi traskade iväg till affären tutade vid två tillfällen bilar fulla med killar, och sen en medelålders gubbe på en motorcykel då dom körde förbi oss, och ur en bil proppfylld med ungdomar (majoriteten killar, av vad vi hann se) hördes nån kille ropa och skrika "......... red ball!"
... Där gick jag och konkade på en stor röd uppblåsbar boll som vi hade haft med oss i parken.
hahaha, hur som helst verkar ju inte Rexburgborna vara vana vid att se axlar och ben! ..Kan ni tänka er hur dom skulle reagerat om vi hade gått runt i bikiniöverdelar i parken?? Det är ju nästan så man blir rädd!
Haha nej men nu skojar jag bara lite.
Och ah, så stukade jag tummen också. Då vi spelade volleyboll. Haha, fail! Jag har aldrig stukat nånting i hela mitt liv, och så stukar jag tummen!?

Söndag hängde jag mest runt ute i gräset. Hoppade över kyrkan gjorde jag också eftersom jag hade tänkt att plugga. Hjälpte Jessie att städa först (det var hennes uppgift för att hon stannade hemma från kyrkan hon också), så sen när det äntligen var klar (måste säga att jag gjorde det mesta) så blev jag lat. Haha.


Igår var det måndag, och då hoppade jag över träningen och hängde med Lisa efter skolan istället. Vi gjorde vårat chokladbolls project, bestämde oss för att ha en konversation på Svenska, hade extremt roligt åt Svenskan (inklusive våran extrema svengelska, eftersom vi är vana att prata engelska med varandra), åt jordgubbar ute i gräset, försökte plugga och göra våra Shakespeare English uppgifter, och gav upp och bestämde oss för att ta en väldigt random liten tvåminuters promenix över till våran lärares hus och be om hjälp.
HAHA! Ja det gjorde vi. Efter att vi suttit i evigheter och inte klurat ut vad vi skulle göra så skojade jag sa nåt i stil med "ska vi traska över till Mr. Snelgrove och fråga? Han bor bara där borta". Haha, Lisas reaktion var ungefär "YEAH?! Let's do it!!" (Fråga mig inte om vi pratade Engelska eller Svenska, för det kommer jag inte ihåg. Men det lutar åt Engelska. Eller både och..). Hade det varit någon annan lärare hade vi inte gjort det, med risk för ännu mer awkward-ness! Men Snelgrove är den coolaste läraren alltså.

Det enda som var lite awkward var att då vi kom fram till huset och the front porch, och plötsligt fick hjärnstillestånd på vad vi egentligen skulle fråga så vi stannade till, kommer hans fru ut och frågar om vi bara funderade på att ringa på eller om vi verkligen hade tänkt att göra det! Haha, vi skulle juh..
Men ah, hon var också rätt så cool. Himla trevlig iallafall. Man kan ju tänka sig att frusituationen hade kunnat bli lite awkward men det var lugnt.
Sen var jag tvungen att påpeka att "We're not stalking you or anything (!) I just happened to know you live here cuz I live just right over there!"

amen oj så tjusigt. Den bjuder jag på.
(och nej det är inte Lisas tunga, det är en jordgubbe!)
Hela veckan har jag glömt bort att ta med mig kameran!! och jag har två!! Haha, nejmen ska försöka sno lite bilder så småningom från någon så kan jag visa dom.
Har dock förövrigt några bilder från Titanic (som jag snodde från Maja..)
lite sådär: mission accomplished! I was in the picture! ...
Idag åkte jag till Tennis practice, kom dit tio minuter försent (tidigt för att vara jag!), precis samtidigt som Robin (vilket jag inte märkte förrän jag traskat långt in på planerna och pratat med coachen), och spelade lite i vattendropparna som föll i typ fem minuter med honom, innan det plötsligt började vräka ner och coach sa "okay it is now officially too dangerous to be playing tennis on tennis courts" eller nåt. Sen började det hagla. Sen blev det fint väder igen innan jag och Solvor hann ta oss hem.
Sen har jag hängt på the front porch mest hela dagen (och inte gjort min läxa..).
Det typ blixtrar och grejar också these days. Igår var det jättehäftigt då jag och Lisa hängde ute på kvällen.
Godnatt, imorgon börjar vi 10:30 igen - härligt värre!

aah!

okej jag har så himla många uppgifter jag måste göra till imorgon så jag kommer inte hinna göra alla till imorgon! så jag bloggar imorgon! Eller på tisdag! Har ju haft massa kuliga dagar som jag vill berätta om (därav även bloggbristen, som jag ber om ursäkt för!)
ha det bra sålänge!
Förresten tror jag jag stukade min tumme ...

wow.

Fyra dagar går snabbt! Jag trodde ju jag bloggade alldeles nyss. Men det var ju i tisdags. Nu är det alltså fortfarande fredag för mig, fast ah, eller nä, ja nej klockan är 2:04. (Så lördag). Kom hem för ett tag sen.
Berättar mer om vad jag haft för mig dom senaste dagarna imorgon. Det lovar jag!
Imorgon står picknick (så som jag stavar det ... har inte riktigt kommit fram till om det är rätt eller inte än), bio, och eventellt nån födelsedag grej för min vmammas kompis man, eller vad det nu var, på schemat. Haha.
Återkommer imorgon!

everyday (american) life and corndogs.

Kom hem från tennis för ett tag sen. Det blir bara roligare och roligare typ. Eller ja, det är iallafall kul nu! Jag tror jag lärt mig att serve:a nu också iallafall.
Imorse kom jag till skolan 8:20, tio minuter innan skolan börjar. Så fort jag kommer innanför dörrarna inser jag att jag hade sovmorgon till 10:30! (Eftersom the sophmores gjorde prov och the juniors hade nåt möte inför att bli seniors nästa år). Och jag som gick och la mig efter ett hade ju haft nytta av en liten sovmorgon! Anyways, jag hängde på Adriana och Ayeli (kan inte stava hennes namn) till mötet för juniors.
Sen gick jag och Vilen till the vending machine och sen hängde vi i matsalen lite, pratade lite med Sebastian och Robin, och hängde med folk. Lite roligare än sovmorgon ändå så oh well!
Vi behövde inte byta om på pe:n eller body sculptingen vilket var nice! På bs:en satt vi mest hade kul, vi i vårat skandinavian gang.. haha, jag och Birgit hade himla kul också..

I helgen gjorde jag i stor sett ingenting efter fredagen, förutom att familjen och grandma Adamsom som kom från Utah, gick och såg min värdmammas föreställning som hon direct:at på sin skola i Drigs. Det var Annie jr. Aldrig sett förr men dom gjorde ett bra jobb!

Igår fick jag "uppleva" något superamerikansk. Jag lever ju för dom här upplevelserna! Haha okej det var ju inte så himla spännande..

Inte trodde jag väl att corndogs kunde väcka känslor, men folk hade åsikter..
Haha just kidding. Det verkar som att dom flesta non-americans inte tycker om dom alls. Jag tycker dom rätt så goda, men liksom inte det bästa jag ätit.


titanic ♥

Har äntligen sett Titanic i 3D på bio! Det är ju universums bästa film. Man plågas ju liksom igenom hela filmen för man vet att han kommer dö, men den är ju bara så bra. Och Leonardi Dicaprio, typ väldens bästa skådespelare. Och Kate Winslet!
Första gången jag såg filmen var sommaren efter mammas och min resa till Australien under vintern. Ungefär nio år sen, med Minna. Min bästaste kompis. Åh vad vi älskade den! (Det gör vi såklart fortfarande, uppenbarligen). Och Jack såklart! haha, ahw.

När jag såg den den här gången, och jag inte hade sett den på superlänge, märkte jag också en massa saker jag inte riktigt reagerade över då jag var yngre. - Som vilken rolig och skojande personlighet Jack har i typ alla lägen, och hur Rose har en såndär stark personlighet som säger emot folk och är lite sådär bratty (på ett bra sätt), och att dom pratar typ hur mycket svenska som helst (ja det är väl relativt) i filmen hade jag glömt bort!! Vad roligt vi hade åt det, speciellt då både Maja och Lisa också var där. Jessie följde också med, och Misato, Jojo, Vilma, Lene och Solvor var också där.

Dålig video men den funkar!
"håll käften!"
Senare i filmen då dom är nere och dansar i tredje klass frågar en annan svensk Rose, "talar fröken svenska?". haha!

Hursomhelst, jag älskar verkligen filmen.
There is no better movie.

thursday.

Idag efter skolan hade vi tennis practice. Det var typ den roligaste gången hittils. En annan ganska ung kille kom och lärde oss lite servetekniker och sånt.
En liten blond kille, som visade sig vara femton, är sådär irriterande på en sånt sätt så man verkligen kan leva med det.
Då practice var över och folk stod och väntade på att bli hämtade och sånt, frågade han oss hur gamla vi var och vilken grade vi var i och så, vilket gjorde att han fick reda på att jag var från Sverige. Men först ville han inte tro på oss då vi sa att jag faktiskt var en utbytesstudent från Sverige.
"No! You don't talk with an accent! ...until now?! You've never done that before!" "..but you act american, and you dress american! .. you don't act swedish .. you're wearing converse and you have that feather in your hair!".
Det spelade ingen roll hur mycket vi lovade att det var sant, det slutade med att jag var tvungen att säga nåt på svenska för att han skulle tro oss.
Hans kompis, en söt liten (eller ja, liten och liten, om han nu också var 15 kanske) black kille, föreslog att jag skulle säga "you're weird, don't ever talk to me again". Så efter att jag sagt "du är konstig, prata aldrig med mig igen" på min snabba flytande svenska så gav han upp.
"oh okay, that sounded fluent so".
Hahaha..
åh en till sådär bra låt med One Direction

spring break & easter.

I fredags åkte vi till Salt Lake. Vi hade lov i torsdags också. Jag, Jessie och Duane skulle gå på en Real Salt Lake fotbolls match på kvällen, då vi har kommit fram, lämnat av Becca och Cami (Stephanie stannade hemma pga jobb) och sitter i bilen påväg till arenan säger Duane "and then we'll get there and realize that the tickets are for tomorrow". Jessie svarar "Please don't do a Stephanie". Vi kommer dit, och parkeringsplatserna är tomma, kollar biljetterna och inser att matchen är dagen efter. Haha!
Vi gick iallafall in och kollade i affären och arenan och lite så där folk höll till och typ taggade inför matchen med utlottning och grejer.
På lördagen var vi på Duanes family reunion ute typ i bergen ungefär. Det var så himla himla mysigt och kul!!
Det var jättesoligt och varmt och skönt också.
Sen stressade vi iväg till matchen. Det var supercoolt! Det kändes som att jag såg det på teve, fast det var liksom mitt framför mig, så jag nästan kunde ta på det. Som om man skulle sticka händerna genom rutan på teven typ! Haha.
I söndags åkte vi till Hogle Zoo nånstans i Salk Lake ungefär (även fast det var söndag och min familj är mormoner! ..så jag kunde gå runt i bara min tanktop.. hihi! Det var super soligt och varmt då med). Precis som Duane tyckte så var det very enjoyable and nice and so much more family oriented than the mall (vilket vi hade tänkt åka till från början).
Efter det åkte vi till Stephanies bror och hans familj och hade påskmiddag med den sidan av familjen. Galet.
Sen väntade vi på Duane i ungefär en och en halv timme i bilen efter han sa åt oss att packa ihop oss. Vi skulle egengligen ha ätit middag hos grandma adamson också och inte stannat så länge hos dom andra, vilket alltså inte gick speciellt bra då! Haha.
I måndags lämnade vi huset och åkte till the new outside mall in downtown Salt Lake och spenderade (lite för många) timmar där, innan vi hit the road och åkte hem.
Det var en så kul och mysig resa! Jag älskar min värdfamilj, - värdsläkt. Haha.

Bildbomb!
Barnen letar påskägg.
Cami var inte så sugen på att vara med på bild.. men det var den här söta lilla tjejen!
"can you take a picture of me next?" aahhw, haha.
"hiking" - family reunion.
Tanner och Rylan (värdkusiner) och Jessie och Becca.
we shot stuff! Haha. Både jag och Jessie blev stolta då vi båda prickade
det röda, mitten, på en sån där liten måltavla!
Utdelning av godis från påskharen..
"I don't take pictures (han vill alltså inte få bildet tagna av honom)"
(... but I do..) "what the heck" haha stackarn.
"Scones", det var såå himla gott. Smör och honung på.
Vad var det nu.. "I don't take pictures"?
..but I do!
Huuur amerikanskt??
Söt påskhare! ..som bla dansade macarena och satte sig i en killes knä..
Guess who? ..Jessie! haha ahw, hon fick iallafall en ny glass, gratis.
Sådär normala är vi (speciellt jag). Ungefär som gorillorna själva skulle jag
vilja säga.
Påskmiddag hos min värdmammas brors familj.
Superniceigt att låna kusinens rum (då Jessie och Becca fick sofforna)
eftersom dom för det mesta bor hos grandma.
med egen tv med kanaler och allt!
New outdoor mall in Salt Lake City.
(Pappa! Där är du! )

how reading Shakespeare becomes fun.

Take a group of people reading a Shakespeare play. Preferably your own, and make four out of five girls absent, leaving you alone with four out of five guys (having the fifth one hardly being present at all). Turn your desk around, in an attempt of forming a circle with you being the only person on that one side. Now you're facing all of the four guys. Sit back and enjoy the fun things taking place while reading Macbeth.
Haha..
Nejmen, first hour idag (shakespeare english) var så sjukt kul. Haha.. Vi läser olika plays i grupper och alla tjejerna (fyra stycken) i min grupp var borta idag så där satt jag med fyra killar framför mig.
Vid ett tillfälle pratade dom om nånting så jag space:ade out tills någon verkade föreslå att fortsätta läsa och Javier plötsligt sa "I can't, Lina...."
Jag kommer tillbaka till jorden och slänger ur mig "What?"
Där framför mig sitter han och dom andra killarna och kollar på mig
"...... I said it twice" *Smile*
"What did you say?? I didn't hear you, I spaced out..!"
"...... Lina makes me happy!" *SMILE*
Det verkade dom tycka var hemskt underhållande. Haha. Jag har knappt aldrig ens pratat med honom förut direkt, han känner Jessie, men what does that matter.

Ett tag senare, "do you wanna be Lady Macbeth?"
jag: "noo" (hon har alltid sjuuuukt långa repliker!) ..... "oh well ya I'll be her she didn't have that much to say" märkte jag sen.
Javier: "Okay then I'll be Macbeth".
Andrew: "ohh keeping up the romance!"

Hahahah... Dom är så roliga, sen började en av dom andra två killarna hålla på och forma ett hjärta med sina armar, sen började dom andra två göra det med händerna på olika sätt, jag bidrog med ett annat sätt att göra det på, sen satt vi där och formade hjärtan.
Sen hade dom sjukt roligt åt nånting en av dom gjorde med fingrarna och lite mer roligt när jag varken riktigt såg eller fattade vad dom gjorde och vad som var så kul. Sen gjorde Andrew nån konstig handshake, där man håller tummen och ringfingret ihop (nån som vet om det innebär nåt särskilt?) med Tyson och sen sträckte han ut handen till mig också som hängde på utan att veta vad poängen med det hela var. Sen gjorde Javier en sån där creepy överraskande handshake med mig genom att skaka hand som vanligt fast typ toucha ena fingret i den andras handflata.
Hahah jag vet inte varför det här skulle vara intressant att veta men it was so funny.

Jag vet inte hur det kom på tal men, som alla andra här, sa plötsligt Andrew och den andra killen (som jag glömt namnet på!) "I hate cats"
Javier: "I love cats"
Jag: "Why does everyone hate cats?? I love cats!"
Javier: "You love cats?!" "Let's go make out right now!"
Hahahah så alla brast ut i skratt.

That's why I love being in the US, american guys.. they're so cute-ish-ly funny. Hahha nej det är ju inte bara därför jag älskar att vara här. Men det är kul. Amerikanskt och så.
And that's why I'm here! 

oh the music ♥


quick update.

Sitter i skolan och har study hall! I mandagskvall kom vi hem fran Utah, det var sa underbart att fira pask dar. Det var supermysigt! Ska beratta om det sa fort jag kan. Har lite bilder ocksa! Igar, however, var jag hos Birgit hela eftermiddagen och kvallen sa det blev inget bloggande, och jag hade inte tillgang till internet den har gangen i Utah. Vadret ar super har, aven fast det snoade (!!!) i fredags da vi drog oss soderut (dar det ocksa hade snoat). Men sen blev det jattefint och jag fick till och med en riktig tan! uhm, jag fick en.. solbranna? Jagmenar, jag blev brun! Eller ah, egentligen blev jag brand forst men det ser mest ut som en tan nu. Overlycklig liksom.
Drar hem till Birgit igen efter skolan eftersom vi har tennis practice. Sa ska vi nog ocksa forbi the post office en snabbis och kolla upp hur mycket det kostar att ship:a grejer hem till Europa.
Nu slutar vi om tva minuter. I'll be back!

spring break.

Idag var vi lediga, vilket vi är imorgon också. Och på måndag. Vi åker till Utah imorgon, på förbiddagen någon gång. Igårkväll var det förresten "break out" på skolan. Ända fram till klockan 12 ungefär. Det innebar att det fanns en spel (som ett enormt twister), uppblåsbara hopp grejer, folk som fixade hår, film, nåt game room, gratis pizza (vilket förövrigt var det enda vi fick till lunch igår, - pizza) och sist en show med fyra "komiker". Shower var inte nån hit. Tyckte inte jag iallafall. Visst dom var bra skådespelare och lite roliga var dom ibland men det var liksom mer improvisations komediteater eller nåt. Vet inte vad man kallar det. Men det var inte liksom en komiker så. Iallafall (!), allt annat var kuligt! Fick en fjäder i håret, som så många andra, av tjejerna (professionella) som fixade hår. Och vi prövade att springa sådär då man sitter fast i ett enormt gummiband typ. Det var skojjigt!
Hursomhelst. Nu har jag laddat upp bilder från Las Vegas och LA i typ två timmar (så kolla in inlägget nedan!) och klockan är halv två. Så nu ska jag sova.

Las Vegas & LA - Unforgettable memories

I onsdags förra veckan åkte jag till Birgit och sov över. Vi var tvunga att vakna klockan 3 på morgonen för att mötas at Valley Wide klockan fyra. Tre timmars sömn där! Sen spenderade vi minst 12 timmar i mini van:arna. Vi kom fram vid fyra ungefär så vi satte oss (utomhus i den gröna gräset!) och planerade för LA dagen efter, eftersom bara dom som ville skulle åka. Jag och Solvor bestämde oss i sista sekunden för att åka och kände oss så nöjda över att vi sa ja i efterhand. Vi var nära på att strunta i att åka och betala 50 extra dollar. Hela torsdagskvällen spenderade vi on the strip i Las Vegas.
Fredag fick vi vakna tidigt igen och sitta i van:en i typ fem timmar till. Men det var det värt! Vi knallade runt på the walk of fame och lite affärer och grejer i typ två timmar. Sen åkte vi runt i evigheter (mer värdefull tid i van:en..) för att hitta det absolut bästa stället att se Hollywoodskylten från. Tillslut hittade vi det, och jag var typ bara allmänt överlycklig ungefär.
Sen körde vi runt i en ytterligare evighet, körde förbi Beverly Hills, en känd strippklubb (ah..? tydligen hade massa superkända kändisar spelat där innan dom blev kända eller nåt? Och Olga hade lovat sin pappa att ta en bild..) och lite sånt, för att sen ta oss till stranden. Santa Monica Pier! Det var superfint och jättemysigt att hänga runt där på den enorma bryggan med pariserhjul och grejer. Vi åt taco också. Eller buritos eller vad det nu var. Sen åkte vi hem i våran precious van.
Nästa dag, Lördag, fick vi ungefär hela dagen till att spendera i galleriorna och affärer och shoppa så mycket vi ville. Jag och Solvor gick från en galleria till den andra (Caesars Palace) i typ 25 minuter. Det var så underbart att gå runt på gatorna i den värmen och solskenet och allt coolt runt omkring!
Sen åt vi alla middag tillsammans på kvällen på nån fancy resturang. Efter middagen gick ungefär hälften och såg en av alla shower dom har där. I detta fallet the Blue Man Group. Sebastian och Robin ordnade en limousine så vi som ville kunde åka (!!) medan dom andra var på showen. 20 dollar var, men det var så kul! Dock så slutade det med att vi fick ta en taxi tillbaka till hotellet för att inte behöva betala 80 dollar för en extra timma... (long story typ) men Sebastian (var så överraskande mogen och tog hand om hela situationen, till min och Solvors förvåning, och) betalade till och med för taxi:arna. Och jag hade inte nåt emot att bli en erfarenhet rikare och stå i kö för en taxi i Las Vegas!!
På söndagen spenderade vi minst 12 timmar till i van:en innan vi kom hem vid tio-tiden.
Everything was so great!






















(fail)








first day of school after Vegas.

Saknar Vegas och det underbara varma vädret! Och alla oss utbytesstudenter! haha. I miss us. Tur iallafall att minst hälften av oss går på samma skola.
Anyways, today was good.
History class second hour: "You were gone for a long time" "um, ya, well only two days" "I'm mad at you". haha.
Efter skolan gick jag iallafall på tennis practise. För andra gången. Det är rätt så kul haha. Birgit kom dock inte idag, men Robin kom över till oss nybörjare så jag "spelade" lite med honom istället vilket var toppen eftersom han iallafall är i the JV team. Blev liiite lättare.. haha jag och Birgit är precis lika dåliga.
Har en massa make up work för history class och endel att göra till imorgon. Vilket jag borde börjat med för länge sen!! Jag var såååå sjuuukt trött imorse. Precis som igår morse. Borde egentligen sova NU. ÅH I wish! Men här måste det pluggas och duschas.. sen blir det sängen.
Såå jag lovar att lägga upp bilder typ imorgon, eller så fort jag har tid, och berätta lite (inte för mycket..!) om resan!!
Men jag kan ju bjuda på en iallafall.

I'm back!

Vi har kommit hem från Las Vegas nu! Det var helt fantastiskt fantastiskt. It was awesome! I kinda wanna go back!
Uppdaterar mer så fort jag får tid, vi kom hem efter tio och nu är klockan typ 12:40. Ska gå och borsta tänderna och sova. Inte för att jag har så stor lust att gå till skolan imorgon. Jag menar.. Las Vegas.. - skola.... hm..
Iallafall, har liksom inte sovit nog mycket på typ tre nätter och inatt kommer ju inte bli något undantag ..jag är iallafall van by now!
Jag har förresten en massa bilder att visa också!! Get excited!!