Friendship isn't a big thing - it's a million little things.

 
Titta så sött! Jag blev så glad då den här lilla hälsningen från Jordan plötsligt dök upp på min facebook för ett par dagar sedan.

Kommentarer
Linis säger:

Har följt din blogg i ett år nu, du måste för helsike åka tillbaka och hälsa på din Jordan..hint..jag gifte mig med min amerikan, det bästa jag någonsin gjort..fantastiskt land att bo i och jag har inte ångrat mig en sekund. De första åren var jobbiga, saknade vänner i Sverige, men nu efter 15 år i USA stor trivs jag, och när jag åker till Sverige står jag ut i max 2 veckor, sen måste man tillbaka till USA. Sverige är så tråkigt och livet i Sverige så segt, folk gör inget..äter och snackar och dricker, repetera..hahaha. Kram på dig, fint namn har du också..samma som mitt:-)

Svar: Åh vad roligt! Haha, klart jag måste åka tillbaka.. dock var det Jacob jag var tillsammans med, inte Jordan, men jag saknar dom allihop en massa! Vad roligt att du blev kvar där och trivs! Då jag var där var jag supersäker på att jag inte skulle ha något emot om det slutade så för mig också, men helt plötsligt kom religionen i mellan och satte stopp för vad som än hade kunnat hända i framtiden (just i det här fallet då). Jag förstår precis hur du känner om usa och sverige, hade du skrivit samma sak till mig då jag var kvar i usa som du skrev nu, hade jag hållit med mer än nånsin! Haha, i slutet av mitt år önskade jag att jag bara kunde stanna kvar utan att behöva åka hem, och jag tror faktiskt jag var den enda utbytesstudenten som kände så så starkt. Och då jag kom hem till Sverige ville jag tillbaka mer än något annat, i minst två månader. Sen insåg jag att man måste nog ge sverige en chans också, och jag har haft det helt underbart även här sen jag kom hem. Både Sverige och USA har ju sina fina stunder. Och sen finns det såklart nackdelar med båda.. Förstår verkligen vad du menar dock! Har insett att allt handlar nog ändå bara om att ta tid till att anpassa sig vart man än är. Synd att inte du har en blogg om ditt liv som gift där borta! Hade lätt läst den! ;) Vad kul att vi har samma namn! Kram!
Lina

2012-11-18 | 02:47:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback