Road trip to Logan!

Så igår kväll, eller snarare tidigt imorse, vid 1:20 kom vi hem till the burg från Logan. Vi började köra därifån vid 9:30 då AC:en inte fungerade i Jordans bil så by then hade det blivit lite svalare. På vägen ner höll vi bara på att dö lite. Snacka om svettigt, det har varit så sjukt varmt dom senaste dagarna. I genomsnitt typ 30, och Utah är snäppet varmare än Idaho. Anyways.
 
Vi åkte fredagkväll och stannade hos Jacobs supersöta mormor, och morfar. På vägen dit stannade vi i Pocatello och åt på subway. Då vi kommer ut till bilen igen inser Jordan att bilnycklarna var inlåsta i bilen. Vi fick ringa någon expert och betala 55 dollar. Haha! Väl i Logan spelade vi, kollade på film, och andra shower typ hela natten. Iallafall jag och Jacob som gick och la oss klockan 6. Jordan made it till 4 och Nate somnade vid 12 haha. Lördagen spenderade vi i downtown Logan i gallerian. Sen åkte vi och köpte glass, åt en massa glass, kollade på tv, spelade, åt lite mer glass och spelade, innan vi åkte hem. Haha vi åkte ända ner till Logan i fyra timmar för att göra det vi gör här hemma konstaterade vi. Nej det var så mysigt iallafall, hade det så kul! Kan ju inte bli annat än kul med dom sötaste bästa kompisarna.
På vägen hem, i jakt på mat, fastnade vi i Pocatello igen för evigt på grund av att det enda man kan göra där är att svänga vänster. Så we kept circling everything till vi tillslut hittade McDonalds.
Jacob: Jack In The Box! (matställe)
Jag och Nate: No! ..McDonalds.
Vi slog ner ungefär alla förslag utom McDonalds och reserven Taco Bell då det kom till alternativa matställen att hitta 11 på natten. Men det var stängt. Så vi sökte oss till Taco Bell. yummy (!) is all I can say.
 

vi väntade på en buss som inte kom så vi gav upp och tog bilen in till stan.


arcade games, wohoo
 
Jordans mat som vi alla ended up eating from. Jag och Nate fick ta hand om svampen.

killarna blev rätt så excited då dom hittade en stor version av deras favoritspel..


sen försökte vi rymmas in a photo booth. vilket gick sådär. men det var överraskande roligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback