masquerade, carousels, and ice cream.

I brist på skjuts så tog Jacob, en av Birgits kompisar, oss till maskeraden ikväll. Nog var det ju lite lame:t och inte overcrowded direkt, men vi åkte karusellen tre gången, got some drinks och pratade med folk. Det var förresten inomhus vilket var tur för det är så kallt ute nu! Det snöade till och med här om dagen!!
När vi tillslut blev less "bestämde" vi oss för att åka och köpa glass. (Jag och Birgit är ungefär precis lika dåliga på att bestämma oss. Stackars killar! Eller ja nä, dom kan väl bara bestämma själva istället för att fråga så mycket!! ...haha eller.. ah, nej.. Amerikat haha). Sen åkte vi tillbaka till parken för att vara ute lite, och efter att vi tvingat Birgit ut ur bilen och ut i kylan insåg jag att hon hade rätt och det var freeeezing. Så vi gick tillbaka till bilen. Men trampade i dyngsurt gräs på vägen dit.
Hur som helst var det en superkul kväll iallafall! Jacob bjöd också med mig och följa med nästa fredag då Birgit och dom och deras gäng ska åka till en drive-in movie. I'm so excited!! Yet another thing I can cross off of my bucket list for this year!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback