Las Vegas & LA - Unforgettable memories

I onsdags förra veckan åkte jag till Birgit och sov över. Vi var tvunga att vakna klockan 3 på morgonen för att mötas at Valley Wide klockan fyra. Tre timmars sömn där! Sen spenderade vi minst 12 timmar i mini van:arna. Vi kom fram vid fyra ungefär så vi satte oss (utomhus i den gröna gräset!) och planerade för LA dagen efter, eftersom bara dom som ville skulle åka. Jag och Solvor bestämde oss i sista sekunden för att åka och kände oss så nöjda över att vi sa ja i efterhand. Vi var nära på att strunta i att åka och betala 50 extra dollar. Hela torsdagskvällen spenderade vi on the strip i Las Vegas.
Fredag fick vi vakna tidigt igen och sitta i van:en i typ fem timmar till. Men det var det värt! Vi knallade runt på the walk of fame och lite affärer och grejer i typ två timmar. Sen åkte vi runt i evigheter (mer värdefull tid i van:en..) för att hitta det absolut bästa stället att se Hollywoodskylten från. Tillslut hittade vi det, och jag var typ bara allmänt överlycklig ungefär.
Sen körde vi runt i en ytterligare evighet, körde förbi Beverly Hills, en känd strippklubb (ah..? tydligen hade massa superkända kändisar spelat där innan dom blev kända eller nåt? Och Olga hade lovat sin pappa att ta en bild..) och lite sånt, för att sen ta oss till stranden. Santa Monica Pier! Det var superfint och jättemysigt att hänga runt där på den enorma bryggan med pariserhjul och grejer. Vi åt taco också. Eller buritos eller vad det nu var. Sen åkte vi hem i våran precious van.
Nästa dag, Lördag, fick vi ungefär hela dagen till att spendera i galleriorna och affärer och shoppa så mycket vi ville. Jag och Solvor gick från en galleria till den andra (Caesars Palace) i typ 25 minuter. Det var så underbart att gå runt på gatorna i den värmen och solskenet och allt coolt runt omkring!
Sen åt vi alla middag tillsammans på kvällen på nån fancy resturang. Efter middagen gick ungefär hälften och såg en av alla shower dom har där. I detta fallet the Blue Man Group. Sebastian och Robin ordnade en limousine så vi som ville kunde åka (!!) medan dom andra var på showen. 20 dollar var, men det var så kul! Dock så slutade det med att vi fick ta en taxi tillbaka till hotellet för att inte behöva betala 80 dollar för en extra timma... (long story typ) men Sebastian (var så överraskande mogen och tog hand om hela situationen, till min och Solvors förvåning, och) betalade till och med för taxi:arna. Och jag hade inte nåt emot att bli en erfarenhet rikare och stå i kö för en taxi i Las Vegas!!
På söndagen spenderade vi minst 12 timmar till i van:en innan vi kom hem vid tio-tiden.
Everything was so great!






















(fail)








Kommentarer
Jojo säger:

Åhhhh, wish I could have been there with you... Fatta kul vi hade. Men men, it's okay, vi tar det på roadtripen ;)

2012-04-06 | 10:27:40
Bloggadress: http://jojok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback