Luleå + Tandläkarbesök + Superkul "lunch" = Bra Onsdag

Den här dagen har ändå varit himla skön. Eftersom jag skulle till tandläkaren (tandregleringen) i Luleå, och var så duktig då jag "valde" tiden (klockan 13:20) så var jag tvungen att ta bussen dit 9:20. Det innebar att jag hade en himla massa tid att slösa bort innan jag skulle vara där. Så jag gick in och ut, och hit och dit, från affärerna i flera timmar och passade på att köpa en ny liten handväska. (Anledningen till det köpet var att den väska jag just fått av.. min mammas mans, jättegulliga, mamma blev stulen ur min resväska på tåget hem från västerås...! Och jag har aldrig hatat nån så mycket som jag hatade den som tog den då jag upptäckte att den var borta.. fast jag vet ju inte ens vem det var. men ändå..). Hur som helst så skulle jag äta lunch med Ida då jag varit hos tandläklaren, vilket brukar ta typ en kvart, men efter närmare två timmar (!) kom jag mig ut därifrån.. Det blev iallafall en sen, men väldigt god, lunch på Pastabacken innan jag tog bussen hem.
Sammanfattat var det ändå himla härligt att vara ledig från skolan bara sådär, nästan hela dagen.. nog för att det var lov så sent som i förrgår, men.. :)

PÅSKLOV!

Spenderar lovet hos mamma i Västerås. (Egentligen "Ransta" utanför Västerås, i Salas kommun, men det vet ju ingen människa vars det är.. Dessutom bodde hon och hennes man inne i Västerås för nåt år sen så jag fortsätter säga så av gammal vana). Det är så himla skönt att ha påsklov, vilket säkert många håller med mig om.. Här känns det dessutom nästan som sommar så det kan inte bli bättre! Det var ju liksom snö kvar i lilla Älvsbyn då jag åkte i onsdags..

Det som händer på USAfronten är inte mycket. Det vanliga är att det kommer nåt mejl nångång i månaden med information eller liknande. På tisdag har man dock chans att chatta med f.d utbytesstudenter så man kan ställa frågor osv. Det låter ju jättespännande och kul, men jag har ett litet problem..: JAG HAR INGA FRÅGOR?! Och jag fattar inte hur det går till, jag menar jag ska åka över Atlanten till ett land som jag aldrig har varit i, till ett ställe som jag fortfarande inte ens vet vilket det är, dessutom ensam, om typ fyra månader och vara borta i tio, men jag har inga funderingar?? Är det nåt fel på mig? eller är jag bara välinformerad..?
Nåja.
I brist på annat bjuder jag på en bild av mammas hund.
Är hon inte sööt?
Är hon inte sööt?
Kan bjuda på lite sommarkänsla också.. :)
Smaskens med glass.
Nuu ska jag... göra nånting annat. :)

Förlåt!

Åh nu får jag lite dåligt samvete för dom stackars läsare som fortsatt tittat in väldigt länge trots att jag inte skrivit. Sist jag skrev trodde jag att det skulle ta några timmar eller nån dag tills jag skulle skriva igen, meen jag kände att det fanns inte så mycket att säga. Jag tänker såhär, att jag börjar skriva ordentligt då det faktiskt börjar hända något, då det närmar sig. Kommer säkert att ha mycket mer att säga då än vad jag har nu! Dessutom nåt intressant. Jag är medveten om att jag startade bloggen i (liiite vääl) god tid, men jag hade sån lust så jag blev lite otålig..
Nåja.
Hoppas nån vill läsa lite senare då jag faktiskt börjar skriva nånting!;)