it's friday friday!

På body sculptingen idag hade vi världens roligaste workout! Istället för dom tråkiga omotiverande videorna vi gör varenda dag, kom en av tjejernas mamma och tränade med oss. Hon var liksom lite sådär professionell hålla-i-klasser-person och sådär energetic så det smittade av sig och var superkul!
Efter skolan följde jag med Birgit, och Jake, hennes värdbrorsa, gav oss skjuts till den billiga biografen och så såg vi the Vow. Andra gången jag sett den på bio nu. Men första gången missade jag början.
Och oj vad vi åt popcorn! (Där rök dagens träning då liksom!) Man får gratis refills på den biografen. AMERIKA.

Efter det hängde vi hos henne ett tag innan vi hängde å Jake och hans dorkiga (haha) kompisar till skolans Much Ado About Nothing. Dom hade sina roliga stunder och kidsen är ju så himla talented. Men sen åkte vi därifrån in the intermission.. uhm, typ pausen.. då killarna bara: "we're gonna leave cuz we don't understand anything they're saying". Haha, vilket vi inte hade nåt emot för vi blev lite uttråkade.

Imorgon är det nån maskerad som vi förhoppningsvis tänkt gå på. En tjej som är en av dom som håller i den var så himla excited och tyckte alla skulle komma. Och en tjej i våran pe skulle gå så vi tyckte det lät som en bra idé. Med risk för att det kommer vara all lame. Men vad gör det! Har alltid velat gå på en maskerad. Synd bara att det liksom inte kommer vara som dröm scenariot i the Vampire Diaries eller nåt. Haha! Anyways!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback