Târgu Mureș, - "wait, I'm just gonna take a picture!", Rumänien #5


På söndagen träffade vi Stephanie och hennes kille på ett (superfint, lyxigt) hotell i Bukarest där de bott, och åkte med dem till Targu Mures.

Bland väldigt mycket berg och krokiga vägar.

Vid första middagen, då vi just kommit fram, innan vi åkte in till stan och såg på bio för under 20 kr. Vi såg the Millers.


Våra dagliga frukostar (!) som vi fick framdukade!

Dagen därpå åkte vi på Zoo, och matade djuren.
Puss


Hittade även en häst som smitit. 

Och gav den lite mat. Innan vi insett att den smitit. 

Sen åkte vi för att äta middag.


Efterrätten, friterad frukt, - banan, äpple och annanas. Kanske inte min grej riktigt, men inte så illa. 

Väldigt avlång toalett.

Behind the scenes. 

Sist åkte vi och drack drinkar.

Stepanie lagade mat åt oss på tisdagen efter vi varit och bada jacuzzi som hennes mammas pojkvän ägde. Och hade utmed hans basketplan.

Vi shoppade lite, och gick på bio samma kväll efter badet och middagen. Vi såg Percy Jackson, och efteråt frågade George (Stephanies kille) om det var den andra filmen vi såg. Vi hade ingen aning. Tydligen var det det. Men vi älskade den! 
På onsdagen åkte vi och fick manikyr, som jag dock målade över eftersom färgen vart fel och skulle ändras efter ett tag. 

Sen testade vi nåt jättebra, - supergott och onyttigt och billigt.

Vi gick även förbi ett litet gulligt bageri.

Och sist den kvällen skydade vi oss till slutet av basketmatchen mellan Targu Mures (som Stephanies mammas kille var tränare eller nånting (?) för) och Bukarest. Targu Mures vann, ganska stort. 

Stephanies mammas egna företag.

"Cheerleaders".

Nästa dag, torsdag, sista kvällen. Var roligt på så många sätt vid det där lilla bordet med våra konversationer. Sen sa vi hejdå till George med ett "see you, maybe, never again.." "have a good life". Haha, vi hade så kul med dem.

Sex timmars lång och snirklig bussresa hem till Bukarest där Liana, Cristina och hennes kompis mötte upp så vi (jag, Jobi, och Liana) tog en taxi för drygt 30 lei (60kr) hem till lägenheten.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback